Επαγγελματικό
Χώρα
LED tubes Online special 2019/20

LED tubes Online special 2019/20

Τεράστια επιλογή, πραγματικές καινοτομίες

Το χαρτοφυλάκιο των λαμπτήρων LED της LEDVANCE για το 2019 περιλαμβάνει μια ακόμη συλλογή από υψηλής απόδοσης και ανθεκτικούς σωληνωτοί λαμπτήρες LED OSRAM SubstiTUBE - συμπεριλαμβανομένων επιλεγμένων τύπων με διάρκεια ζωής έως και 60.000 ώρες, εξ΄ολοκλήρου από γυαλί, που μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν στη βιομηχανία τροφίμων και σε άλλους ευαίσθητους τομείς χάρη σε μια προστατευτική μεμβράνη που αποτρέπει τον θρυμματισμό τους.

Τα μοντέλα OSRAM SubstiTUBE T8 και T5 Universal αποτελούν πραγματικές λύσεις all-in-one. Μπορούν να λειτουργήσουν με ηλεκτρικό δίκτυο ECG και AC, T8 ακόμη και με CCG, και είναι κατάλληλα για μια σειρά από διαφορετικές εφαρμογές χάρη σε μια μεγάλη ποικιλία από διάφορους τύπους. Ο OSRAM SubstiTube T8 Motion Sensor διαθέτει ενσωματωμένο αισθητήρα μικροκυμάτων, ο οποίος είναι κατάλληλος και για κλειστά φωτιστικά. Σε συνδυασμό με τη νέα γενιά των συνδεδεμένων αισθητήρων από τη LEDVANCE, η δεύτερη γενιά OSRAM SubstiTUBE T8 Connected επιτρέπει την επαγγελματική ασύρματη διαχείριση του φωτός μέσω του Zigbee 3.0. Ο OSRAM SubstiTUBE T8 EM διαθέτει εξαιρετικά υψηλή απόδοση έως και 165 lm/W και συνδυασμένη λειτουργία με τους τύπους 600 mm. Η ειδικά προσαρμοσμένη φασματική κατανομή καθιστά τον OSRAM SubstiTUBE T8 FOOD EM ιδιαίτερα κατάλληλο για την παρουσίαση τροφίμων. Ο OSRAM SubstiTUBE T8 U-Shape EM αποτελεί μια νέα εναλλακτική λύση LED σε σχέση με τους κλασικούς Τ8 λαμπτήρες φθορισμού σχήματος U σε εφαρμογές φωτισμού δρόμων. Ο SubstiTUBE T9 προσφέρει άμεση και ασφαλή αντικατάσταση των παραδοσιακών T9 λαμπτήρων φθορισμού 22 W και 32 W.

Υπάρχουν πολλοί περισσότεροι λόγοι για στραφείτε στις σειρές σωληνωτών λαμπτήρων LED της LEDVANCE: Επωφεληθείτε από τους σύντομους χρόνους απόσβεσης βάσει μιας ονομαστικής διάρκειας ζωής που είναι έως και πέντε φορές μεγαλύτερη και την εξοικονόμηση ενέργειας έως και 50% σε σύγκριση με τους συμβατικούς λαμπτήρες φθορισμού.

OSRAM SubstiTUBE: Τα κορυφαία χαρακτηριστικά μας για τα project φωτισμού σας

Εξαιρετικός φωτισμός, μοναδική τεχνολογία: Οι νέοι LED σωληνωτοί λαμπτήρες SubstiTUBE της OSRAM ξεπερνούν σε επιδόσεις τους συμβατικούς λαμπτήρες φθορισμού T8, T5 και T9 με πολλούς τρόπους.

Plug & Play

Plug & Play

  • Γρήγορη, απλή και ασφαλής αντικατάσταση λαμπτήρα χωρίς επανακαλωδίωση

Διάρκεια ζωής

Διάρκεια ζωής

  • Έως 60.000 ώρες

Απόδοση

Απόδοση

  • Έως 165 lm/W

Έναρξη λειτουργίας λαμπτήρα

Έναρξη λειτουργίας λαμπτήρα

  • Άμεσο 100% σταθερό φως, ιδανικό για χρήση με αισθητήρες

Εξοικονόμηση ενέργειας

Εξοικονόμηση ενέργειας

  • Έως και 50% σε σύγκριση με τους λαμπτήρες φθορισμού
  • SubstiTUBE T8 Motion SEnsor έως και 90%

Split control (έλεγχος θραύσης)

Split control (έλεγχος θραύσης)

  • Γυάλινος επικαλυμμένος σωληνωτός λαμπτήρας για προστασία από θραύση
  • SubstiTube T8 Motion Sensor, SubstiTUBE T8 Universal Advanced/Advanced UO , SubstiTUBE T8 EM Advanced/Advanced UO, SubstiTUBE T8 Food EM, SubstiTUBE T5 Universal

Οικονομία

Οικονομία

  • Το κόστος αντικατάστασης μπορεί να αποσβεστεί σε μόλις τέσσερις μήνες

Εξ΄ολοκλήρου από γυαλί

Εξ΄ολοκλήρου από γυαλί

  • Ολόκληρη η συλλογή, με εξαίρεση τους SubstiTUBE T8 U-Shape και SubstiTUBE T9, διατίθεται σε εξ΄ ολοκλήρου από γυαλί

Ποια τεχνολογία είναι η σωστή;

Δεν είστε βέβαιοι για το ποια τεχνολογία λαμπτήρων (EM ή HF) χρειάζεστε για το φωτιστικό σας; Η έμπειρες συμβουλές μας σας προσφέρουν δύο τρόπους για να το ανακαλύψετε εύκολα.

SubstiTUBE Graphic

Το τεστ του εκκινητή

Δείτε αν το φωτιστικό στο οποίο θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον νέο λαμπτήρα διαθέτει εκκινητή. Εάν διαθέτει, χρειάζεστε έναν SubstiTUBE Advanced T8 EM ή Value T8 EM για λειτουργία σε CCG. Εάν όχι, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την παραλλαγή HF συμβατή με ECG (ΗΣΕ).

Το τεστ της κάμερας

Αν ένας λαμπτήρας φθορισμού T8 εξακολουθεί να είναι τοποθετημένος σε φωτιστικό, εξετάστε τον με μια ψηφιακή κάμερα (π.χ. στο smartphone ή το tablet σας). Εάν το φως τρεμοπαίζει χρειάζεστε έναν SubstiTUBE Advanced T8 EM ή Value T8 EM για λειτουργία σε CCG. Εάν όχι, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την παραλλαγή HF συμβατή με ECG (ΗΣΕ).

Μοιραστείτε τη σελίδα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης