Επαγγελματικο
About LEDVANCE

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ LEDVANCE

ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΦΩΤΙΣΜΟ

Η LEDVANCE είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες γενικού φωτισμού για επαγγελματίες του φωτισμού και τελικούς χρήστες, παρέχοντας μια μεγάλη ποικιλία φωτιστικών LED, προηγμένων λαμπτήρων LED, έξυπνων και δικτυωμένων λύσεων Smart Home και Smart Building, αλλά και παραδοσιακών πηγών φωτισμού.

Η εταιρεία ξεκίνησε από τον κλάδο γενικού φωτισμού της OSRAM και πλέον ανήκει στην κινεζική εταιρεία φωτισμού MLS Co., LTD. Με γραφεία σε περισσότερες από 50 χώρες και επιχειρηματική δραστηριότητα σε περισσότερες από 140 χώρες, η LEDVANCE έχει εντυπωσιακή πρόσβαση στην παγκόσμια αγορά, με βάση τις μακρόχρονες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της και ένα ισχυρό δίκτυο διανομής. Αξιοποιώντας τη βαθιά κατανόηση της αγοράς γενικού φωτισμού, τις τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας και τις μεταβαλλόμενες καταναλωτικές ανάγκες, υποστηρίζουμε τις συγκεκριμένες και ξεχωριστές απαιτήσεις των άμεσων αλλά και των έμμεσων πελατών μας.

Παγκόσμια εταιρεία φωτισμού

Η ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ

ΙΣΧΥΡΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

Η LEDVANCE είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο του φωτισμού και θέλει, σε έναν δικτυωμένο κόσμο, να επαναπροσδιορίσει τον ρόλο του φωτισμού. Για αυτό έχουμε κατοχυρώσει το δικό μας εμπορικό σήμα LEDVANCE για καινοτόμα φωτιστικά, έξυπνες λύσεις φωτισμού, καθώς και ηλεκτρονικά εξαρτήματα. Για τους λαμπτήρες LED και τους παραδοσιακούς λαμπτήρες μας βασιζόμαστε στο ισχυρό και φημισμένο εμπορικό σήμα OSRAM.

Στις ΗΠΑ και στον Καναδά, το γνωστό και καθιερωμένο εμπορικό σήμα SYLVANIA χρησιμοποιείται σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων.

Αρχιτεκτονική σήματος

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ

ΠΕΛΑΤΗΣ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

 Εταιρική κουλτούρα

Η εταιρική κουλτούρα μας είναι βασισμένη στην ισχυρή αφοσίωση στον πελάτη και στη δέσμευση για τη διασφάλιση της υψηλότερης δυνατής ποιότητας σε όλες τις διεργασίες μας. Λαμβάνουμε υπόψη τις τάσεις της αγοράς και τις εξελισσόμενες απαιτήσεις των πελατών στην προσφορά των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.

Διαθέτουμε μια αποδοτική οργάνωση, με εξαιρετικά εξειδικευμένο και αφοσιωμένο εργασιακό δυναμικό – ανθρώπους που μπορούν να ανταπεξέρχονται με επιτυχία σε σύνθετες εργασίες και να ολοκληρώνουν τα έργα που τους ανατίθενται με επιτυχία. Είμαστε πρωτοπόροι και εξελίσσουμε τον κλάδο μας με πνεύμα επιχειρηματικότητας. Είμαστε ευέλικτοι, θαρραλέοι, γρήγοροι και ευπροσάρμοστοι, διατηρώντας σε καθημερινή βάση τα υψηλά πρότυπά μας. Αντιμετωπίζουμε τις μελλοντικές προκλήσεις όλοι μαζί ως μια παγκόσμια ομάδα και είμαστε πρόθυμοι να αναλάβουμε ρίσκα.

Πυρήνας του σήματος

Επιδιώκουμε την τελειότητα

Είμαστε περήφανοι για τη δυναμική οργάνωσή μας. Οι άνθρωποί μας αναλαμβάνουν ευθύνες, υπολογισμένα ρίσκα και ισχυρές αποφάσεις. Βασιζόμαστε στην ατομική προθυμία για μάθηση και επαγγελματική ανάπτυξη. Μόνο έτσι μπορούμε να οικοδομήσουμε τη μακροπρόθεσμη επιτυχία.

Ανοίγουμε νέους ορίζοντες

Είμαστε αφοσιωμένοι, ευέλικτοι και θαρραλέοι Ξεφεύγουμε από την πεπατημένη για να εξερευνήσουμε νέα μονοπάτια. Αντιμετωπίζουμε την ταχεία μεταστροφή του κλάδου μας ως ευκαιρία για νέα προϊόντα, νέες αγορές και νέους τρόπου σκέψης. Το καλό δεν είναι αρκετό εάν μπορείς να επιτύχεις το καλύτερο. Για αυτό και καλωσορίζουμε τους πλευρικούς στοχαστές και επιβραβεύουμε την εφευρετικότητα.

Βγαίνουμε μαζί νικητές

Εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον. Και συνομιλούμε μεταξύ μας ανεξαρτήτως ιεραρχίας, διεύθυνσης ή τμήματος, ανοιχτά και άμεσα. Ακούμε, παρέχουμε ανατροφοδότηση και μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλον. Είμαστε περήφανοι για την ομαδική εργασία και τη συνεργασία μας, εντός της εταιρείας αλλά και με τους πελάτες μας. Με αυτόν τον τρόπο οικοδομούμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης.

Μοιραστείτε τη σελίδα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης