Επαγγελματικο
Lighting solutions in the project business

ΛΥΣΕΙΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ

Βρείτε τις σωστές λύσεις για τα projects σας

Αναζητάτε έναν πάροχο στην υπηρεσίας σας για το project φωτισμού σας; Ως επαγγελματίες συνεργάτες σας στον φωτισμό, μπορούμε να σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για συγκεκριμένες εφαρμογές. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να μειώσετε το κόστος των συστημάτων φωτισμού σας και ταυτόχρονα να βελτιώσετε την ποιότητα του φωτός. Βασιζόμαστε στο παγκόσμιο δίκτυο μας που συγκεντρώνει την τεχνογνωσία και την εμπειρία αμέτρητων βιομηχανιών στην υπηρεσία των πολυάριθμων και διαφορετικών μεγάλων πελατών μας. Οι ειδικοί μας θα σας υποστηρίξουν στα project φωτισμού σας με συμβουλές που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας, μια εξειδικευμένη συλλογή προϊόντων και εξαιρετική εξυπηρέτηση. Από μία μόνο πηγή.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΑΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΣΑΣ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΠΗΓΗ

Your benefits

Τα projects οφείλουν να έχουν ορατά αποτελέσματα. Βασιστείτε σε έναν συνεργάτη που παρέχει ένα ολιστικό χαρτοφυλάκιο προϊόντων, ένα παγκόσμιο δίκτυο επαγγελματικών εταίρων και αποδεδειγμένη γνώση δεκαετιών σε projects.

  • Μείωση του κόστους
  • Ενεργειακή απόδοση
  • Εξαιρετική ποιότητα φωτός
  • Υποστήριξη του Project
  • Προγραμματισμός όγκου υψηλής ακρίβειας

AYTO EINAI TO ΠΑΚΕΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

ΓΙΑ ΤΑ PROJECTS ΣΑΣ

Lighting Consultancy
Συμβουλευτική Φωτισμού


Παρέχουμε υπολογισμούς φωτισμού με το επαγγελματικό λογισμικό σχεδιασμού φωτισμού Dialux Evo και Relux. Οι υπολογισμοί συμμορφώνονται με τα ισχύοντα πρότυπα και κανονισμούς (EN 12464, DIN 67600). Διαθέτουμε εκτενή εμπειρία στον σχεδιασμό διαφορετικών εφαρμογών φωτισμού. Προσφέρουμε μια λεπτομερή παρουσίαση του project φωτισμού σας, συμπεριλαμβανομένων των απεικονίσεων των εφέ φωτισμού.

Product Advice and Selection
Διαβούλευση και Επιλογή Προϊόντων


Σύμφωνα με τις ειδικές ανάγκες του project σας, σας συμβουλεύουμε για τα κατάλληλα φωτιστικά, λαμπτήρες, μονάδες LED, ενώ σας παρέχουμε λύσεις για τα ηλεκτρικά εξαρτήματα και τα συστήματα διαχείρισης του φωτισμού.

 

 

Technical Support
Υπηρεσίες υποστήριξης


Η Τεχνική μας Υποστήριξη θα σας βοηθήσει σε κάθε στάδιο του project σας τηλεφωνικά. Ερχόμαστε στο χώρο που κάνετε την εγκατάσταση και σας προσφέρουμε υποστήριξη επιτόπου με τον προϊστάμενο των project. Πραγματοποιούμε δοκιμή διαμόρφωσης χρήσης με τα προϊόντα μας στο εργαστήριο εφαρμογών μας. Σας παρέχουμε όλα τα φύλλα δεδομένων με μία ολοκληρωμένη τεκμηρίωση. Λαμβάνετε μια λεπτομερή παρουσίαση των προϊόντων που απαιτούνται για το project σας με ακριβή σχεδιασμό.

Ενεργειακή ανάλυση και μελέτες σκοπιμότητας


Προσφέρουμε τη μέτρηση της ενεργειακής απόδοσης και της εξοικονόμησης κόστους για τις σύγχρονες εφαρμογές φωτισμού και την αξιολόγηση της σκοπιμότητας των απαιτούμενων λειτουργιών.

ΣΤΗ LEDVANCE

ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

Η LEDVANCE έχει εμπειρία στον κλάδο της βιομηχανίας, δεκαετίες εμπειρίας σε εφαρμογές και μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες. Γνωρίζουμε τις τάσεις της βιομηχανίας και τις απαιτήσεις τους και παρέχουμε προσωποποιημένες συμβουλευτικές υπηρεσίες στον πελάτη και τη βιομηχανία αναφορικά με τον φωτισμό. Χρησιμοποιούμε το δίκτυο εξυπηρέτησης μας για την εκτέλεση των έργων και την εκπλήρωση όλων των προσδοκιών. Το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας είναι προσαρμοσμένο σε όλες σχεδόν τις απαιτήσεις.

Επικοινωνία Let's realize joint projects

HEAD OF PROJECT SALES & VERTICALS GERMANY

Michael Braun-Walker

Michael Braun-Walker is responsible for managing the Project Sales & Vertical business for Germany and is your key account for every lighting project topic.

Μοιραστείτε τη σελίδα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης