Επαγγελματικο
Χωρα

DYNAMIC ΤΑΙΝΙΕΣ LED ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ TUNABLE WHITE RGBW & RGB

ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΡΥ ΦΑΣΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

ΤΑΙΝΙΕΣ LED SUPERIOR CLASS TUNABLE WHITE

Οι ταινίες LED με λειτουργία TW προσφέρουν πολλές αποχρώσεις λευκού φωτός. Με τη χρήση ενός χειριστήριου οι χρήστες μπορούν να ρυθμίζουν δυναμικά τη θερμοκρασία χρώματος ανάλογα με τις ανάγκες τους, από το ψυχρό λευκό, ενεργοποιώντας 6.500 kelvin έως θερμό λευκό με 2.700 kelvin. Αυτό όχι μόνο αυξάνει το φάσμα των εφαρμογών αλλά μπορεί επίσης να συμβάλει στην προσωπική ευεξία. Εξαιρετική απόδοση χρώματος > CRI 90 και διάφοροι τύποι προστασίας για φωτισμό εσωτερικών και εξωτερικών χώρων (IP67) προστίθενται ως επιλογές.

LED ΤΑΙΝΙΕΣ PERFORMANCE CLASS RGBW

Οι LED ταινίες RGBW είναι η τέλεια λύση για όλες τις εφαρμογές όπου χρειάζεστε λευκό χρώμα φωτός επιπλέον των χρωμάτων RGB. Εάν εξοπλίσετε μια περιοχή εφαρμογής με μία μόνο ταινία LED RGBW, μπορείτε να προσαρμόσετε ανάλογα με τις απαιτήσεις σας, ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων.

Οι ταινίες LED διατίθενται σε 4 διαφορετικούς τόνους λευκού (2.700, 3.000, 4.000 και 6.500 Kelvin) και επίσης με βαθμό στεγανότητας IP66 για χρήση σε εξωτερικούς χώρους.

LED ΤΑΙΝΙΕΣ VALUE CLASS RGB

Από τα κύρια χρώματα κόκκινο, πράσινο και μπλε, οι ταινίες LED RGB της LEDVANCE παράγουν ένα παράγουν ένα ευρύ φάσμα επιλογής χρωμάτων με ελκυστικό αποτελεσμα. Εκτός από την αξιοπιστία στην ποιότητα και την καλή σχέση απόδοσης/τιμής, η υψηλή εξοικονόμηση εξασφαλίζεται από την απλή εγκατάσταση και τη συμβατότητα με προφίλ και καλύμματα. Αυτό καθιστά τις ταινίες LED RGB ιδανικές για την επίτευξη μοναδικής αισθητικής σε οικιακούς χώρους ή μικρές εμπορικές εγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις εστίασης. Μία μόνο ταινία LED είναι συχνά επαρκής για αυτές τις εφαρμογές. Λόγω του βαθμού στεγανότητας IP65, οι ταινίες LED RGB είναι επίσης κατάλληλες για χρήση σε εξωτερικούς χώρους.

Μοιραστείτε τη σελίδα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης