Επαγγελματικο
Χωρα
Ταινίες LED

Συστημα ταινιων LED της LEDVANCE

Ευελικτη και αξιοπιστη λυση φωτισμου

Το συστημα ταινιων LED της LEDVANCE

Τοσο ευελικτο οσο και οι απαιτησεις σας

Γιατί αυτό που μετράει είναι η ποιότητα και η λειτουργικότητα κάθε μέρα. Το Σύστημα ταινιών LED σας προσφέρει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να ανταποκριθείτε στις διάφορες απαιτήσεις σας: απλές και επαγγελματικές. Ένα χαρτοφυλάκιο συνδυαστικών ηλεκτρονικών εξαρτημάτων που καλύπτουν μια εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία εφαρμογών. Όλα τέλεια συντονισμένα, ευέλικτα, αξιόπιστα και εύκολα στη διαχείριση. Εγγύηση έως και πέντε έτη και άριστη εξυπηρέτηση πελατών διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή.

EC Κύμα 2

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΦΩΤΟΣ

Με τα χρώματα λευκού φωτός από τα άνετα ζεστά 2.700 kelvin έως τα γεμάτα ενέργεια 6.500 kelvin, αλλά και με τις δυναμικές νέες λύσεις Tunable White, RGBW και RGB, έχετε όλες τις επιλογές για μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών. Οι ταινίες Tunable White αλλάζουν εύκολα μεταξύ του γεμάτου ενέργεια φωτισμού εργασίας και του ατμοσφαιρικού θερμού φωτισμού για χαλάρωση. Οι εκδόσεις ταινιών LED που αλλάζουν χρώμα προσφέρουν σύγχρονες προδιαγραφές σε κάθε περιβάλλον. Έτσι μπορείτε να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας.

Χρώμα φωτισμού 2.700 Kelvin
2.700 Kelvin
Χρώμα φωτισμού 4,000 Kelvin
4.000 Kelvin
Χρώμα φωτισμού 6.500 Kelvin
6.500 Kelvin
EC Flex Strip red
Κόκκινο
EC Flex Strip green
Πράσινο
EC Flex Strip blue
Μπλε

Πλεονεκτηματα

Εύκολος συνδυασμός

Ο LED Strip System Configurator σας οδηγεί βήμα - βήμα για τέλεια αποτελέσματα - δεν ήταν ποτέ ευκολότερο να σχεδιάσετε τις ποσότητες και τους τύπους των εξαρτημάτων που απαιτούνται για τη συγκεκριμένη εργασία φωτισμού που επιθυμείτε. Και αυτό καθιστά τον σχεδιασμό ευκολότερο για εσάς. Το σύστημα ταινιών LED της LEDVANCE είναι συμβατό με πολλά εξαρτήματα άλλων εδραιωμένων παρόχων.

 

Εναρμονισμένος συνδυασμός

Τα πάντα από μια πηγή, όλα απόλυτα συντονισμένα. Το σύστημα ταινιών LED της LEDVANCE περιλαμβάνει ταινίες LED, οδηγούς, προφίλ και αξεσουάρ. Ο αρθρωτός σχεδιασμός σας εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο κατά την εγκατάσταση.

Γρήγορη εγκατάσταση

Προκαλωδιωμένα συστήματα και στις δύο πλευρές, με βελτιστοποιημένα μήκη ταινιών, με εύκολη και εύκαμπτη συντόμευση. Το σύστημα ταινιών LED της LEDVANCE καλύπτει τις ανάγκες σας. Η δουλειά σας γίνεται στη στιγμή.

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Ηλεκτρονικά εξαρτήματα

Το σύστημα ταινιών LED της LEDVANCE περιέχει όλα τα εξαρτήματα που χρειάζεστε για τις σύγχρονες εργασίες φωτισμού που επιθυμείτε. Ταινίες LED, προφίλ, καλύμματα και οδηγοί σε πολλές διαφορετικές εκδόσεις, καθώς και αξεσουάρ υψηλής ποιότητας. Το πλεονέκτημα για εσάς είναι ότι δεν χρειάζεται να ξοδεύετε χρόνο αναζητώντας συγκεκριμένα εξαρτήματα και προσπαθώντας να δείτε αν ταιριάζουν. Τα πάντα προέρχονται από μία μόνο πηγή, ταιριάζουν τέλεια και είναι εύκολα στην εγκατάσταση.

Υψηλό βαθμό προστασίας IP; Δεν υπάρχει πρόβλημα. Αυξομειούμενης έντασης φωτισμός; Εφικτό ανά πάσα στιγμή με το κατάλληλο σύστημα διαχείρισης οδηγού ή φωτισμού. Και για σύνθετα έργα δυναμικού φωτισμού μπορείτε απλά να προσθέσετε τους κατάλληλους αισθητήρες. Ποτέ δεν ήταν ευκολότερο να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας με τις καλύτερες λύσεις φωτισμού.

Όλες οι ταινίες LED της LEDVANCE είναι εξοπλισμένες με υψηλής ποιότητας LED στις υψηλότερες τάξεις ενεργειακής απόδοσης (A, A + και A ++). Κατηγορία ενεργειακής απόδοσης (ΕΟΚ) σε κλίμακες από Α++ (υψηλότερη απόδοση) έως E (χαμηλότερη απόδοση).

Βημα-βημα προς μια λυση προσαρμοσμενη στα μετρα σας

LED Strip System Configurator

Ο γρήγορος και έξυπνος LED Strip System Configurator καθιστά εξαιρετικά εύκολο τον προγραμματισμό κάθε έργου φωτισμού. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το πρακτικό διαδικτυακό εργαλείο για να καθορίσετε τις απαιτήσεις φωτισμού, τον τύπο τοποθέτησης, τα εξαρτήματα, τον τρόπο λειτουργίας και τους οδηγούς βήμα-βήμα. Στο τέλος, θα λάβετε μια σύνοψη με όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα και χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την τοποθέτηση και την εγκατάσταση. Φυσικά, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα αποτελέσματα της διαμόρφωσής σας για μελλοντική χρήση. Εύκολο ξεκίνημα.

LED Strip System Configurator

ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΠΛΗΡHΣ ΚΑΛΥΨΗ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ

Η δουλειά σας περιλαμβάνει τα πάντα, από απλές εργασίες φωτισμού έως τις πλέον σύνθετες και απαιτητικές. Είναι αυτό ακριβώς αυτό το εύρος ζώνης που καλύπτεται από τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα της LEDVANCE. Η σαφής κατηγοριοποίηση σε Superior, Performance και Value κατηγορίες σας βοηθά να βρείτε τα σωστά προϊόντα γρήγορα και αξιόπιστα. Έτσι, μπορείτε εύκολα να καλύψετε τις ανάγκες των πελατών σας, στο σήμερα και στο αύριο.

Κατηγοριοποιηση

ΕΙΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Μοιραστείτε τη σελίδα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης