Επαγγελματικο
Χωρα
Performance class

PERFORMANCE CLASS

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ

Performance Class

Καλός φωτισμός - όπως θα έπρεπε. Οι ταινίες LED Performance Class της LEDVANCE προσφέρουν ακριβώς ό, τι περιμένουν οι επαγγελματίες πελάτες σας από προϊόντα υψηλής ποιότητας που βασίζονται στη ζήτηση. Αυτές οι λύσεις φωτισμού αποτελούν εξαιρετική επιλογή για ανοιχτά γραφεία, αίθουσες συνεδριάσεων, καφετέριες και πολλές, πολλές άλλες μεγάλες και μικρές εφαρμογές σε ένα εξαιρετικά ευρύ φάσμα τομέων.

Η Performance Class χαρακτηρίζεται από το εξαιρετικά ευρύ χαρτοφυλάκιο της. Τέσσερις θερμοκρασίες χρώματος από 2.700 K έως 6.500 K και διαφορετικές φωτεινές ροές από 300 lm/m έως 2.000 lm/m καλύπτουν μια ευρεία ποικιλία εφαρμογών - για χαλάρωση ή ενεργοποίηση, για ατμόσφαιρα ή γενικό φωτισμό. Και τα αντικειμενικά στοιχεία δεν λένε ψέματα. Όσον αφορά στην ενεργειακή απόδοση και την ανθεκτικότητα, την αξιολόγηση και την αξιοπιστία της προστασίας, την χρωματική απόδοση και συνέπεια, η Performance Class ανταποκρίνεται εύκολα στις απαιτήσεις κάθε τομέα. Και με τριετή εγγύηση, αυτές οι ταινίες LED είναι η τέλεια λύση για τον φωτισμό σας.

Η ΣΕΙΡΑ PERFORMANCE CLASS ΜΕΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δεν υπάρχει περίπτωση λάθους με τις ταινίες LED Performance Class της LEDVANCE. Επειδή τα προϊόντα αυτής της σειράς συνδυάζουν υψηλή ποιότητα με απόδοση που βασίζεται στη ζήτηση. Η ευρεία επιλογή θερμοκρασιών χρώματος και φωτεινών ροών καλύπτει μια τεράστια ποικιλία εφαρμογών. Οι διαφορετικές διαβαθμίσεις IP υπάρχουν για να ανταποκριθούν σε όλες σχεδόν τις ανάγκες. Και φυσικά προσφέρουν εντυπωσιακή απόδοση και αντοχή. Η Performance Class είναι, επομένως, η ιδανική επιλογή για τυπικές εμπορικές εφαρμογές από γραφεία έως φιλοξενία, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Φωτισμός περιβάλλοντος

Οι ταινίες LED Performance Class της LEDVANCE δίνουν τη δυνατότητα για ασύγκριτα κομψό και αποτελεσματικό φωτισμό. Ο τονισμών των περιγραμμάτων των χώρων με ταινίες φωτισμού IP66 σε θερμό λευκό είναι μόνο ένα από τα πολλά παραδείγματα. Σε συνδυασμό με προφίλ αντιστοίχισης, οι ταινίες LED Performance Class της LEDVANCE που προστατεύονται στα 2.700 K, 600 lm/m και IP66 είναι ιδανικές για ατμοσφαιρικό φωτισμό εξωτερικών χώρων.

ΚΡΥΦΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Κρυφός φωτισμός

Το φως ως πηγή ιδεών. Αυτός ο χώρος μέσα στο χώρο χρησιμοποιείται ως δεξαμενή σκέψης, με τον έμμεσο ουδέτερο κρυφό λευκό φωτισμό, αρκετά φωτεινό για να λειτουργήσει ως γενικός φωτισμός. Ταυτόχρονα, είναι διακοσμητικός και εμπνευσμένος. Όλα είναι δυνατά με τις ταινίες LED Performance Class της LEDVANCE με 4.000 K, 1.000 lm m και IP00. Τα προφίλ εξοικονόμησης χώρου και τα διάχυτα καλύμματα εξοπλισμένα με τις κατάλληλες ταινίες LED δημιουργούν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα εργασίας.

ΓΕΝΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Γενικός φωτισμός

Οι ταινίες LED Performance Class φαίνονται υπέροχες ακόμη και ως γενικός φωτισμός σε μεγάλα γραφεία ανοιχτού τύπου. Παρέχουν φως υψηλής έντασης, υπογραμμίζοντας τα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά των τοίχων και των οροφών, ιδανικά με ένα ζωντανό λευκό φως. Αλλά δεν σταματάμε εδώ. Οι ταινίες LED Performance Class της LEDVANCE με 6.500 K, 2.000 lm/m και IP00 είναι κατάλληλες για τον αποτελεσματικό φωτισμό των χώρων εργασίας και μπορούν να συμβάλουν στην καλή διάθεση των εργαζομένων.

Μοιραστείτε τη σελίδα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης