Επαγγελματικο
Χωρα
Superior class

ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Superior Class

Όταν κάθε λεπτομέρεια μετράει, το φως πρέπει επίσης να είναι ανώτερο από κάθε άποψη. Οι ταινίες LED Superior Class της LEDVANCE είναι εντυπωσιακές για την ποιότητα του φωτός, την ενεργειακή απόδοση και την ανθεκτικότητα τους. Ως εκ τούτου, είναι ιδανικές για αποκλειστικά εμβληματικά project και για όλες τις άλλες απαιτητικές εργασίες φωτισμού.

Για λύσεις εμπνευσμένου φωτισμού σε διαφορετικά περιβάλλοντα, συνθήκες και εφαρμογές υπάρχουν διάφορα χρώματα φωτός από το ζεστό λευκό έως το φως της ημέρας, καθώς και ένα ευρύ φάσμα φωτεινών ροών. Οι ιδιαίτερα υψηλές τιμές χρωματικής απόδοσης και συνέπειας καθιστούν τις ταινίες LED Superior Class της LEDVANCE την πρώτη επιλογή ειδικά για έργα πολυτελούς κατασκευής, εμπορικά καταστήματα ειδών πολυτελείας και τη βιομηχανία. Ακόμη και για μεγάλα έργα στα οποία η ανθεκτικότητα και η αποδοτικότητα αποτελούν πρωταρχικό μέλημα, δεν πρέπει να ψάχνετε για κάτι άλλο πέρα από αυτά τα προϊόντα υψηλής ποιότητας. Όχι μόνο συμμορφώνονται με τα απαιτητικά πρότυπα ασφάλειας και τις απαιτήσεις των πολλαπλών εγκριτικών αρχών, αλλά έχουν και μεγάλη διάρκεια ζωής - έως και 60.000 ώρες. Η LEDVANCE παρέχει εγγύηση πέντε ετών για την κορυφαία κατηγορία LED.

Η ΣΕΙΡΑ SUPERIOR CLASS ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ LED ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ

Υπάρχουν εργασίες όπου το καλύτερο είναι μόνο αρκετά καλό. Για τις πιο απαιτητικές εργασίες φωτισμού, θα πρέπει να επιλέξετε τη LEDVANCE Superior Class. Τα προϊόντα αυτής της σειράς προσφέρουν υψηλά επίπεδα ανθεκτικότητας και αξιοπιστίας. Έχουν παράλληλα εντυπωσιακή απόδοση χρώματος και ομοιογένεια. Έχετε ειδικές απαιτήσεις για εσωτερικές ή εξωτερικές εφαρμογές; Η LEDVANCE Superior Class ανταποκρίνεται.

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Φωτισμός περιβάλλοντος

Χρειάζεστε να τραβήξετε την προσοχή; Χάρη στην υψηλή βαθμολογία IP67, οι ταινίες LED Superior Class μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία εκπληκτικών σεναρίων φωτισμού, όπως φαίνεται εδώ με αυτή την προστατευμένη έκδοση. Στις πλευρές αυτού του υδάτινου τοίχους οι ταινίες LED Superior Class της LEDVANCE με 3.000 K, 500 lm / m και IP67 έχουν τοποθετηθεί σε ένα ευρύ προφίλ. Το κάλυμμα προσφέρει πρόσθετη προστασία από το ψεκασμό και ενισχύει τον φωτισμό του νερού.

ΚΡΥΦΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Κρυφός φωτισμός

Εξαιρετική εμφάνιση: Το προϊόν παρουσιάζεται στη βέλτιστη απόδοσή του από τον έμμεσο, ουδέτερο, λευκό κρυφό φωτισμό που επιτυγχάνεται με τις ταινίες LED Superior Class. Τα προϊόντα πολυτελείας υψηλής ποιότητας και τα προϊόντα σχεδιαστών θα πωλούν καλύτερα με τον κορυφαίο φωτισμό που αξίζουν. Κατά μήκος του οπίσθιου τοιχώματος οι ταινίες LED Superior Class. της LEDVANCE με 4.000 K, 800 lm/ m και IP00 παρέχουν ομοιογενή φωτισμό σε ρηχό προφίλ με διάχυτη κάλυψη.

ΓΕΝΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Γενικός φωτισμός

Σαν να είναι μέρα: Με υψηλή φωτεινή ροή και θερμοκρασία χρώματος φωτός ημέρας 6,500 K, οι ταινίες LED Superior Class σε οροφές και τοίχους παράγουν ζωηρό και ουδέτερο γενικό φωτισμό για μεγάλους χώρους, όπως εμπορικά κέντρα και βιομηχανικά κτίρια. Οι ταινίες LED Superior Class της LEDVANCE με 6.500 K, 2.000 lm/m και IP00 μπορούν να χρησιμοποιηθούν με κατάλληλους οδηγούς για τη δημιουργία μακράς διαρκείας, βέλτιστης ποιότητας φωτισμού. Η αντοχή και η χαμηλού κόστους συντήρησή τους τις καθιστούν ιδανικές για μεγάλους χώρους με ψηλή οροφή.

Μοιραστείτε τη σελίδα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης