Επαγγελματικο
Χωρα
Value class

VALUE CLASS

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ

Value Class

Οι λύσεις φωτισμού των ταινιών LED Value Class της LEDVANCE είναι διπλά εντυπωσιακές. Επειδή προσφέρουν εκπληκτική απόδοση σε προσιτές τιμές. Η Value Class σας παρέχει εξαιρετικά μέσα για να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας που νοιάζονται για το κόστος.

Διαφορετικά χρώματα φωτός από το ζεστό λευκό έως το φως της ημέρας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Ένα ευρύ φάσμα φωτεινών ροών επιτρέπει τη χρήση αυτών των ταινιών για τον περιβάλλοντα χώρο, για κρυφό και γενικό φωτισμό. Η διάρκεια ζωής έως και 20.000 ώρες σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος αγοράς καθιστά αυτή τη σειρά εξαιρετικά οικονομική για οικιακές και μικρές εμπορικές εφαρμογές. Η Value Class θα αποτελεί αναμφισβήτητα ένα μόνιμο πλεονέκτημα για την επιχείρησή σας.

Η ΣΕΙΡΑ VALUE CLASS ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

ΚΑΛΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ

Δεν υπάρχει περίπτωση λάθους με τις ταινίες LED Performance Class της LEDVANCE. Επειδή τα προϊόντα αυτής της σειράς συνδυάζουν υψηλή ποιότητα με απόδοση που βασίζεται στη ζήτηση. Η ευρεία επιλογή θερμοκρασιών χρώματος και φωτεινών ροών καλύπτει μια τεράστια ποικιλία εφαρμογών. Οι διαφορετικές διαβαθμίσεις IP υπάρχουν για να ανταποκριθούν σε όλες σχεδόν τις ανάγκες. Και φυσικά προσφέρουν εντυπωσιακή απόδοση και αντοχή. Η Performance Class είναι, επομένως, η ιδανική επιλογή για τυπικές εμπορικές εφαρμογές από γραφεία έως φιλοξενία, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

ΤΑΙΝΙΕΣ LED VALUE CLASS RGB

Ταινία LED VALUE Class RGB

Από τα κύρια χρώματα, το κόκκινο, το πράσινο και το μπλε, οι ταινίες LED RGB της LEDVANCE παρέχουν ένα ευρύ φάσμα ατομικά ελεγχόμενων χρωμάτων με ελκυστικό κορεσμό. Εκτός από την αξιόπιστη ποιότητα και την καλή σχέση τιμής/απόδοσης, η οικονομία εξασφαλίζεται με την απλή εγκατάσταση και τη συμβατότητα με τα προφίλ και τα καλύμματα. Έτσι οι ταινίες LED RGB γίνονται ιδανικές για την παροχή πολύχρωμων τόνων σε ιδιωτικούς χώρους ή μικρές εμπορικές εγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις εστίασης. Μια ενιαία ταινία LED είναι συχνά αρκετή γι΄ αυτές τις εφαρμογές. Χάρη στην κατηγοριοποίηση IP65, οι ταινίες LED RGB είναι επίσης κατάλληλες για εξωτερική χρήση.

Μοιραστείτε τη σελίδα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης