Επαγγελματικο

ΚΑΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ, ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΣ;

ΚΑΝΤΕ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ LEDVANCE.

ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ 2022

ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΣ, ΚΕΝΤΡΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Η βιομηχανική σειρά LEDVANCE είναι συνώνυμη με την άριστη ποιότητα κατασκευής, την ποιότητα του φωτός, την εύκολη εγκατάσταση, την υψηλή απόδοση και τη μεγάλη διάρκεια ζωής. Πλέον συμπεριλαμβάνει λύσεις φωτισμού που είναι πιο έξυπνες και βασισμένες στη ζήτηση.

Η νέα οικογένεια φωτιστικών LOW BAY FLEX είναι μια ευέλικτη λύση φωτισμού με εύκολη εγκατάσταση για υψηλές οροφές έως και 10 μέτρα. Οι δοκιμασμένες οικογένειες φωτιστικών DAMP PROOF και HIGH BAY προσφέρουν νέες εκδόσεις με εύκολα διαμορφώσιμους αισθητήρες, ανοίγοντας τον δρόμο για περισσότερες εφαρμογές. Επίσης η αποδοτικότητα των επιμέρους προϊόντων έχει βελτιωθεί ακόμη περισσότερο.

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΑΣ

Ανακαλύψτε τα LOW BAY FLEX, DAMP PROOF SENSOR και HIGH BAY GEN 4 SENSOR - τα νέα μας προϊόντα που αναδεικνύουν με επιτυχία τα βιομηχανικά σας έργα.

Ο ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΑΣ

ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

Τα φωτιστικά LED μας είναι εντυπωσιακά για την απλή εγκατάσταση, την υψηλή ενεργειακή απόδοση και την υψηλή ποιότητα φωτός - σε πολύ καλή αναλογία τιμής/απόδοσης και με εγγύηση έως 5 ετών. Αυτό συμπληρώνεται από μια υπηρεσία προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Έχουμε ένα παγκόσμιο δίκτυο προμηθευτών και πωλήσεων, ώστε να μπορούμε να σας υποστηρίζουμε όπου κι αν βρίσκεστε. Όλες οι πληροφορίες προϊόντος είναι επίσης διαθέσιμες στο Διαδίκτυο. Και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε το σύστημα φωτισμού σας - από την αρχική συμβουλευτική έως την τεχνική υποστήριξη.

Μοιραστείτε τη σελίδα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης