Επαγγελματικο
Χωρα
LEDVANCE LED φωτιστικά

LEDVANCE LED Φωτιστικα

Φως που συναρπαζει

Τα νεα φωτιστικα LED 2020/2021

Καλυτερο φως – γρηγορη & ευκολη εγκατασταση

Καλύτερη ποιότητα φωτός, ελκυστική αναλογία τιμής / απόδοσης και εύκολη εγκατάσταση. Ανακαλύψτε την διευρυμένη και βελτιστοποιημένη γκάμα φωτιστικών μας - και εντυπωσιάστε τους πελάτες σας με καινοτόμες λύσεις φωτισμού σε μεγάλη ποικιλία εφαρμογών. Εστιάζουμε πάντα στα έργα φωτισμού σας, στις απαιτήσεις σας και τελικά στην επιτυχία σας!

Δειτε τα highlights

απο επιτυχημενα εργα φωτισμου

Το νέο μας χαρτοφυλάκιο σάς προσφέρει λύσεις φωτισμού για κάθε εφαρμογή - είτε σε κτίρια γραφείων, εργοστάσια, αποθήκες, καταστήματα, εξωτερικούς χώρους ή χώρους στάθμευσης. Το νέο Downlight UGR19 , για παράδειγμα, παράγει εντυπωσιακό φως, χωρίς θάμβωση και χαμηλό τρεμόπαιγμα - και μπορεί να εγκατασταθεί σε ελάχιστο χρόνο. Για εξαιρετικά απαιτητικές εργασίες στη βιομηχανία και τη γεωργία, η τελευταία γενιά του Damp Proof Special είναι τώρα διαθέσιμη. Αυτά τα φωτιστικά είναι πλήρως σφραγισμένα και δοκιμασμένα για αντοχή στην αμμωνία.
Ταυτόχρονα, τα νέα Performance Panels παρέχουν καλύτερο φως στα γραφεία. Αυτά τα φωτιστικά πάνελ είναι τώρα ακόμα πιο ενεργειακά αποδοτικά, προσφέρουν καλύτερη ποιότητα φωτός, διαρκούν περισσότερο και εγκαθίστανται χωρίς την χρήση εργαλείων. Επίσης, τα φωτιστικά υψηλής γενιάς High Bay luminaires προσφέρουν βελτιωμένη ενεργειακή απόδοση. Αυτά τα φωτιστικά έχουν μειωμένη θάμβωση και θερμότητα έως και 50 ° C. Τέλος, για τον εξωτερικό χώρο, οι νέοι προβολείς με ή χωρίς τεχνολογία αισθητήρων είναι must-haves χάρη στην υψηλή φωτεινή αποτελεσματικότητά τους και τον πολύ ομοιόμορφο χαμηλό φωτισμό.

Ο αξιοπιστος συνεργατης σας

στην αγορα φωτισμου

Τα φωτιστικά LED μας είναι εντυπωσιακά για την απλή εγκατάσταση, την υψηλή ενεργειακή απόδοση και την υψηλή ποιότητα φωτός - σε πολύ καλή αναλογία τιμής/απόδοσης και με εγγύηση έως 5 ετών. Αυτό συμπληρώνεται από μια υπηρεσία προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Έχουμε ένα παγκόσμιο δίκτυο προμηθευτών και πωλήσεων, ώστε να μπορούμε να σας υποστηρίζουμε όπου κι αν βρίσκεστε. Όλες οι πληροφορίες προϊόντος είναι επίσης διαθέσιμες στο Διαδίκτυο. Και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε το σύστημα φωτισμού σας - από την αρχική συμβουλευτική έως την τεχνική υποστήριξη.

Μοιραστείτε τη σελίδα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης