Επαγγελματικο

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Η ΓΝΩΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΑΣ

ΕΜΒΑΘΥΝΕΤΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ

Μάθετε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με την τεχνολογία, τα προϊόντα και τις εφαρμογές. Ανακαλύψτε τον κόσμο του φωτός με διαδραστικό και διασκεδαστικό τρόπο.

LEDVANCE Training Center

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον φωτισμό σε διαφορετικούς χώρους εφαρμογής
Οι νέοι Κανονισμοί ΕΕ 2021 - Κανονισμός Ενιαίου Φωτισμού και Κανονισμός για το Ενεργειακό Σήμα: Ορισμένες θεμελιώδεις αλλαγές έρχονται στην αγορά του φωτισμού το 2021, που προκλήθηκαν από τον νέο Κανονισμό Ενιαίου Φωτισμού (SLR) της ΕΕ 2019/2020 και τον νέο Κανονισμό Ενεργειακής Σήμανσης της ΕΕ 2019/2015 (ELR). Λάβετε μια γρήγορη επισκόπηση!
Διαχείριση φωτός με VIVARES ZIGBEE: Λάβετε μια σύντομη επισκόπηση σχετικά με τα πλεονεκτήματα των συστημάτων διαχείρισης φωτός και μάθετε περισσότερα για το ασύρματο σύστημα διαχείρισης φωτός LEDVANCE VIVARES Zigbee.
Διαχείριση φωτός με VIVARES DALI-2 IoT: Μάθετε για το DALI-2, το νέο πρότυπο DALI. Τι νέο υπάρχει στο DALI-2; Πώς μπορεί ο φωτισμός να επωφεληθεί από την τεχνολογία IoT;
Παραγωγή και αποθήκευση: Μάθετε πώς ο φωτισμός της παραγωγής και της αποθήκης βελτιστοποιεί την οπτική απόδοση, ενώ μειώνει τους λογαριασμούς ενέργειας.
Αντικατάσταση σωλήνα: Η αγορά φωτισμού αλλάζει ραγδαία. Μάθετε για τις πιο πρόσφατες εξελίξεις που αφορούν συγκεκριμένα τους λάμπες φθορισμού T8.
Human Centric Lighting: Μάθετε για τον Ανθρωποκεντρικό Φωτισμό - την εστίαση στους ανθρώπους της βιομηχανίας φωτισμού. Να είστε πεπεισμένοι ότι το φως μπορεί να κάνει περισσότερα από το να επιτρέψει την όραση.
SMART+: Ανακαλύψτε το χαρτοφυλάκιο προϊόντων LEDVANCE για το Έξυπνο Σπίτι (Smart Home).
Χώρος στάθμευσης - Εσωτερικός & Εξωτερικός: Ο φωτισμός για τους χώρους στάθμευσης πρέπει πρωτίστως να παρέχει ασφάλεια και να βοηθά στον προσανατολισμό. Τι άλλο είναι σημαντικό σε αυτήν την εφαρμογή και ποιες είναι οι κατάλληλες λύσεις φωτισμού για αυτήν;
Γραφείο: Πώς ο φωτισμός στο χώρο εργασίας αποτρέπει την κόπωση των ματιών και προάγει τη συγκέντρωση
Αίθουσα έκθεσης εμπορευμάτων: Πώς να κατευθύνετε το βλέμμα των καταναλωτών και να προκαλέσετε συναισθήματα σε χώρους λιανικής
Σχέδιο φωτισμού: Μάθετε περισσότερα σχετικά με σημαντικές βασικές εκτιμήσεις για το σχέδιο φωτισμού.
Υπαίθριες αθλητικές εγκαταστάσεις: Λύσεις LEDVANCE για υπαίθριες αθλητικές εγκαταστάσεις.
Και πολλά άλλα…

ΜΑΘΕΤΕ ONLINE ΜΕ ΤΟ LEDVANCE

ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Μοιραστείτε τη σελίδα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης