Καταναλωτικo
Χωρα
Vintage Edition 1906, ιστορίες

Vintage Edition 1906, ιστορίες

Ρετρό φωτισμός - μια υπέροχη σχεδιαστική τάση που προσφέρει συναρπαστικές επιλογές φωτισμού

Η αναβίωση του ρετρό

Ο νέος τρόπος ζωής

Vintage, ρετρό, κλασικό, νοσταλγικό - πείτε το όπως θέλετε, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι η τελευταία λέξη της μόδας! Από το αμερικάνικο jukebox που παίζει κλασικά κομμάτια στο βινύλιο έως την εμβληματική ιταλική Vespa, το ρετρό βιώνει μια δυναμική αναβίωση σε όλο τον κόσμο. Και στη LEDVANCE, διαδίδουμε τη λάμψη.

Retro revival

Ο τρόπος που ζούμε αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όσο πιο γρήγορα προχωράμε σε ένα τολμηρό, νέο ψηφιακό μέλλον, τόσο περισσότερο φαίνεται να αγαπάμε όλα τα πράγματα ρετρό. Σε έναν ολοένα και πιο εικονικό κόσμο, λαχταρούμε νοσταλγία, διαχρονικό σχεδιασμό, αυθεντικότητα και ανθεκτικότητα. Ίσως είναι η έκκληση να κρατάτε κάτι στα χέρια σας αντί να κάνετε κλικ σε ένα κουμπί Wii. Ή ίσως είναι το γεγονός ότι το ρετρό φαίνεται απλώς δροσερό - τελικά, είναι η απόλυτη δήλωση στυλ. Και πουθενά δεν είναι αυτό πιο αληθινό από ό, τι στον κόσμο του φωτισμού, όπου οι εκτεθειμένοι λαμπτήρες δημιουργούν μια συναρπαστική ισορροπία μεταξύ διαχρονικού vintage και βιομηχανικού κομψού.

Ωστόσο, όσο θέλουμε την εμφάνιση των ημερών που πέρασαν, θέλουμε την τεχνολογία μας για να είναι βαθιά ριζωμένη στο παρόν. Η σειρά των OSRAM Edition 1906 λαμπτήρων LED και των φωτιστικών είναι η απόλυτη ρετρό έκφραση υψηλής τεχνολογίας. Αναπαράγονται πιστάν από τον πρώτο λαμπτήρα του Edison, αυτές οι αυθεντικές σχεδιαστικές πινελιές δίνουν νεύμα γνώσης του παρελθόντως - ενώ σας προωθούν σταθερά στο μέλλον.

Ο φωτισμός Vintage Edition 1906 που παρέχεται από την LEDVANCE θα ευχαριστήσει σίγουρα τους φίλους και την οικογένειά σας.

Σχεδιασμός & αποδοτικότητα

– που ταιριάζει!

Το φως λέει συναρπαστικές ιστορίες. Αλλάζει τις διαθέσεις και ζωντανεύει τους ανθρώπους και τα μέρη. Αλλά μπορεί να κάνει τα μαγικά του σε προβληματική πλανήτη μας; Η απάντηση είναι ΝΑΙ - με τη σειρά 1906 των LED λαμπτήρων και φωτιστικών από την LEDVANCE

Σχεδιασμός & αποδοτικότητα

Έχουν περάσει οι μέρες που οι ρετρό λαμπτήρες ήταν ενεργοβόροι, εντυπωσιακοί για τη νοσταλγική τους αίσθηση, αλλά όχι για τα περιβαλλοντικά τους διαπιστευτήρια. Η σειρά Vintage Edition 1906 με τους LED λαμπτήρες και τα φωτιστικά συνδυάζει την ρετρό εμφάνιση της τότε εποχής, με την τεχνολογία του σήμερα.

Οι λαμπτήρες της σειράς Edition 1906 από γυαλί και ορείχαλκο, διατίθενται σε μια σειρά από κομψά σχήματα. περίτεχνα σχέδια νήματος τους φέρνουν μια μοναδική, λάμψη αντίκας στο σπίτι σας. Αλλά αυτός δεν είναι ο μόνος τρόπος που λάμπουν - θέτουν επίσης στο επίκεντρο στη βιωσιμότητα. Καταναλώνουν έως και 80% λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια, διαρκούν έως και πέντε φορές περισσότερο από τους συμβατικούς λαμπτήρες πυρακτώσεως και συνεχίζουν να λάμπουν έως και 25.000 ώρες. Και μπορείτε να αποχαιρετήσετε τον υδράργυρο και άλλα επικίνδυνα υλικά. Αυτά τα "θαύματα" της τεχνολογίας LED είναι καλά νέα για το τραπεζικό σας υπόλοιπο και το περιβάλλον. Ποιος είπε ότι δεν μπορείτε να τα έχετε όλα;

Φωτίστε τον δρόμο σας!

Αποφασίσατε λοιπόν να κάνετε μια ρετρό εμφάνιση;

Και είστε όλοι ενθουσιασμένοι για την προοπτική κυκλοφορίας των νέων ρετρό λαμπτήρων LEDVANCE Edition 1906 στην αγορά; Είναι δύσκολο να μην είστε ενθουσιασμένοι όταν βλέπετε πώς οι λαμπτήρες Edition 1906 προσθέτουν μια ξεχωριστή, κομψή γοητεία σε οποιοδήποτε δωμάτιο - συνδυάζουν τη βιομηχανική πολυπλοκότητα με μια ρετρό-μινιμαλιστική αίσθηση. Αλλά τότε συνειδητοποιείτε ότι το δωμάτιό σας δεν συνεργάζεται. Η πρίζα είναι πολύ μακριά από το δωμάτιο που θέλετε να φωτίσετε. Και δεν θέλετε να σχεδιάσετε το χώρο σας γύρω από το φωτισμό σας - θέλετε τα φώτα σας να ακολουθούν το ύφος του δωματίου σας!

Vintage Edition 1906

Όπως λέει ο σχεδιαστής της Έκδοσης 1906, Γκρέγκορ Φάμπελ: «Όλοι γνωρίζουν το πρόβλημα: Θέλετε το φωτιστικό να βρίσκεται σε ένα συγκεκριμένο σημείο - αλλά η έξοδος είναι αλλού. Μπορείτε είτε να καταφύγουν σε μια περιπετειώδη αυτοσχέδια κατασκευή. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε το PenduLum Edition 1906.”

Η έκδοση 1906 PenduLum ρίχνει νέο φως στην καλωδίωση - το μετατρέπει από μέσο σε αυτοσκοπό. Το φωτιστικό PenduLum της έκδοσης 1906 διαθέτει μια σατέν αλουμινένια υποδοχή που κρέμεται από ένα μακρύ, καλυμμένο με ύφασμα καλώδιο. Έρχεται με δύο δακτυλίους αλουμινίου και ένα κομμάτι ατσάλινο καλώδιο που εκτείνεται από οποιονδήποτε δακτύλιο εξόδου ή τοίχου σε δακτύλιο οροφής ακριβώς πάνω από την περιοχή που θέλετε να φως.

Με αυτήν την έξυπνα απλή αλλά τολμηρή βιομηχανική σχεδίαση, μπορείτε να τοποθετήσετε το φως σας όπου θέλετε - και να δώσετε στο προσεκτικά σχεδιασμένο δωμάτιό σας την τέλεια μοντέρνα πινελιά.

Μοιραστείτε τη σελίδα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης