Τα Νέα της LEDVANCE

 

Amazon Echo Ledvance

Το Amazon Echo βασίζεται στη LEDVANCE με τα προϊόντα OSRAM LIGHTIFY

02/11/2016

Το Amazon Echo κυκλοφόρησε στη Γερμανία στις 26 Οκτωβρίου 2016. Η εικονική βοηθός της εφαρμογής, η Alexa, μπορεί πλέον να χρησιμοποιείται για τον έλεγχο των έξυπνων λαμπτήρων LIGHTIFY από την OSRAM. 

PARATHOM PAR38 waterproof

Ο λαμπτήρας ανακλαστήρα LED PARATHOM advanced 38 DIM τώρα και αδιάβροχος

26/09/2016

Ο λαμπτήρας ανακλαστήρα LED PARATHOM advanced 38 DIM κυκλοφορεί στην αγορά και σε έκδοση για εξωτερικούς χώρους. 

Χαρτοφυλάκιο λαμπτήρων LED

LEDVANCE: φωτίζοντας με δύναμη το μέλλον

16/09/2016

Η LEDVANCE, θυγατρική της OSRAM, ξεκίνησε ένα έργο τον Ιούνιο του 2015 για τη μετατροπή της γραμμής παραγωγής αλογόνου σε LED, στο εργοστάσιο Eichstätt στη Γερμανία. 

Χαρτοφυλάκιο λαμπτήρων LED

Λαμπτήρες LED ρυθμιζόμενης έντασης φωτισμού

09/09/2016

Οι λαμπτήρες που παράγουν φως με τη βοήθεια διόδων εκπομπής φωτός (LED) δεν είναι πάντα συμβατοί με dimmer. Στη συσκευασία κάθε λαμπτήρα LED αναγράφεται αν η έντασης φωτισμού του λαμπτήρα ρυθμίζεται ή όχι. Όμως, οι εκδόσεις λαμπτήρων με δυνατότητα ρύθμισης της έντασης φωτισμού ενδέχεται να προκαλέσουν προβλήματα, κυρίως σε συνδυασμό με ήδη εγκατεστημένους ελεγκτές φωτεινότητας για κλασικούς λαμπτήρες. 

Ανακλαστικός λαμπτήρας LED

Το τέλος των λαμπτήρων αλογόνου με ανακλαστήρα

09/09/2016

Από τον Σεπτέμβριο του 2009, οι πηγές φωτισμού με μεγάλη κατανάλωση ενέργειας αποσύρονται σταδιακά από την αγορά. Φέτος είναι η σειρά των ανακλαστικών των λαμπτήρων αλογόνου τάσης δικτύου με ανακλαστήρα. 

Η εξέλιξη του λαμπτήρα εξοικονόμησης ενέργειας στην OSRAM

Η εξέλιξη του λαμπτήρα εξοικονόμησης ενέργειας στην OSRAM

03/03/2016

Περισσότερο συμπαγείς, αποδοτικοί και ξεχωριστοί: Αντίθετα με τους λαμπτήρες πυράκτωσης που παρέμειναν απαράλλακτοι για περισσότερα από 100 χρόνια, οι λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας παρουσιάζουν γρήγορη εξέλιξη σε μια περίοδο μόλις 30 χρόνων. 

POWERBALL HCI Excellence

POWERBALL HCI Excellence: αποτελεσματική παρουσίαση προϊόντων με μοναδικό φως

01/09/2015

Ο λαμπτήρας POWERBALL HCI Excellence δείχνει τα δυνατά του χαρακτηριστικά ιδιαίτερα στα καταστήματα ένδυσης, με δυνατή, έντονη φωτεινότητα και πολύ καλή απόδοση χρωμάτων. Ο λαμπτήρας τονίζει τις υφές και τις λεπτές αποχρώσεις, κάνοντας τα χρώματα ακόμη πιο ζωντανά. 

LEDOTRON

Η συμμαχία LEDOTRON διαλύεται - οι συνέταιροι είναι αισιόδοξοι

13/08/2015

Η προώθηση του ανοικτού βιομηχανικού προτύπου ψηφιακής ρύθμισης φωτεινότητας LEDOTRON ξεκινάει από την απαγόρευση των λαμπτήρων πυρακτώσεως από την ΕΕ και τη σχετική αβεβαιότητα για τη συμβατότητα των κλασικών dimmer με τους λαμπτήρες LED και τους λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας. Το LEDOTRON αναπτύχθηκε ως μια τυποποιημένη τεχνολογία ρύθμισης φωτεινότητας και ελέγχου. 

Φωτισμός LED σε όλα τα χρώματα RGB για το ξενοδοχείο Fraunhofer

Βραβείο Νόμπελ Φυσικής 2014 στην εφεύρεση του μπλε LED

9/10/2014

Το Βραβείο Νόμπελ Φυσικής 2014 θα απονεμηθεί στην εφεύρεση του μπλε LED. Ως κορυφαία εταιρεία παροχής LED παγκοσμίως, η OSRAM συγχαίρει τους νικητές Isamu Akasaki, Hiroshi Amano και Shuji Nakamura για τη βράβευσή τους. 

LED Superstar Classic A40

Ο LED Superstar Classic A40 κερδίζει το Βραβείο Red Dot 2014

18/09/2014

Ο λαμπτήρας LED Superstar Classic A40 από την OSRAM διακρίθηκε με το αναγνωρισμένο βραβείο Red Dot για το 2014 στην κατηγορία Σχεδιασμού Προϊόντων. Ο λαμπτήρας αναπτύχθηκε με σκοπό να έχει παρόμοια εμφάνιση και φάσμα φωτός με των κλασικών λαμπτήρων πυρακτώσεως.


Κέντρο τύπου