Καθετοποιημένη Διαχείριση Εφαρμογών

Εδώ και πολλά χρόνια, διατηρούμε ένα ιδιαίτερο τμήμα πωλήσεών το οποίο υποστηρίζει τους εμπορικούς - τελικούς μας πελάτες να επιλέξουν τις καλύτερες και πιο ενεργειακά αποδοτικές λύσεις φωτισμού.

Σε όλο αυτό το διάστημα, οι τεχνολογίες, η αγορά του φωτισμού και οι απαιτήσεις από τα συστήματα φωτισμού έχουν περάσει από πολλές, γρήγορες αλλαγές. Καθώς εξελισσόμαστε, οι τομείς αυτοί θα συνεχίζουν να διαμορφώνονται από τις νέες προόδους στην τεχνολογία.

Η LEDVANCE μπορεί να σας βοηθήσει με πολλούς νέους τρόπους, χρησιμοποιώντας αποδεδειγμένα λειτουργικές επιχειρηματικές πρακτικές, όπως το OSRAM brand σε όλους τους συμβατικούς λαμπτήρες και τους λαμπτήρες LED. Η πεπειραμένη ομάδα Key Account Managers είναι πάντα δίπλα σας, με εξαιρετική κατανόηση του τομέα.


Ο συνεργάτης σας σε κάθε τομέα εφαρμογής

Η LEDVANCE διαθέτει καθετοποιημένους οργανισμούς πωλήσεων στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη. Στη Κεντρική και Νότια Αμερική δημιουργούνται επίσης καθετοποιημένες δομές πωλήσεων. Ενώ, όσον αφορά τις υπόλοιπες χώρες και ηπείρους, η εταιρεία έχει αναπτύξει κάποιες αρχικές λύσεις.

Για να μπορούμε να παρέχουμε το ίδιο υψηλό επίπεδο υποστήριξης σε όλη την Ευρώπη και να σας προσφέρουμε τις κατάλληλες στρατηγικές και υπηρεσίες, ένας Υπεύθυνος International Key Account Manager (IKAM) εκχωρείται σε καθέναν από τους τέσσερις τομείς: ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ.


«Οι Υπεύθυνοι Διαχείρισης Εφαρμογών της εταιρείας μας είναι εδώ για να σας ενημερώνουν και να σας εμπνέουν. Μπορούν να σας δείξουν τρόπους μείωσης του κόστους των συστημάτων φωτισμού σας και της βελτίωσης της ποιότητας του φωτισμού. Αναζητήστε και εφαρμόστε την τεχνογνωσία μας. Συνεχίζουμε να είμαστε ο ισχυρός συνεργάτης σας στον φωτισμό, που παραμένει πάντα στο πλάι σας!»

Ingo Glowacz - Head of Vertical Application Management Europe


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ VAM

  • Ανάπτυξη ξεχωριστών σχεδίων βελτιστοποίησης φωτισμού για την εταιρεία σας
  • Επίσκεψη στον χώρο σας και παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών φωτισμού
  • Συγκεκριμένα μέτρα μάρκετινγκ ανά πελάτη
  • Ενεργειακοί έλεγχοι στην τοποθεσία σας, με λεπτομερή ανάλυση όλων των σχετικών σημείων φωτισμού, ανάπτυξη συστάσεων βελτιστοποίησης και αξιολόγηση της δυνατότητας εξοικονόμησης κόστους (ενέργειας, κόστους αντικατάστασης και περιόδους απόσβεσης)
  • Συνεργάτης εφαρμογών LEDVANCE. Ένα δίκτυο συνεργαζόμενων εταιρειών που σας παρέχουν υπηρεσίες για την εκπλήρωση τους (σχεδιασμός – τοποθέτηση – θέση σε λειτουργία – συντήρηση – εξατομικευμένες λύσεις)
  • Βοήθεια στην αναζήτηση του σωστού συνεργάτη διανομής
  • Τεχνική συμβουλευτική υποστήριξη / βοήθεια στην προετοιμασία των τεχνικών προδιαγραφών φωτισμού σας / πρότυπα

Επικοινωνία:

Jean-Marc Vogel

Head of Project Sales and Verticals EU

Τηλ.: 33 (388) 49-7401

E-mail: vam@ledvance.com