Φωτισμός καταστημάτων

Η αειφόρα είναι ζήτημα υψηλής σημασίας για την επιχείρησή μας.

Στις καθημερινές επιχειρηματικές λειτουργίες μας, οφείλουμε να αναλαμβάνουμε την περιβαλλοντική μας ευθύνη και να χρησιμοποιούμε τους πόρους όσο πιο αποδοτικά γίνεται. Η βελτιστοποίηση της κατανάλωσης ενέργειας αποτελεί στις εφαρμογές φωτισμού της λιανικής πώλησης κορυφαία προτεραιότητα.

Όποιος κι αν είναι ο σχετικός τομέας – εκπτωτικά καταστήματα τροφίμων, καταστήματα ρούχων, καταστήματα επίπλων, καταστήματα με είδη για μαστορέματα ή φυτώρια – υπάρχουν πάντα δυνατότητες για εύκολη εξοικονόμηση της ενέργειας που χρησιμοποιείται στον φωτισμό. Η επιλογή περιβαλλοντικά φιλικών εναλλακτικών λύσεων LED έχει θετικές επιπτώσεις στην κατανάλωση ενέργειας και τις εκπομπές CO2.

Η βελτιστοποίηση του φωτισμού αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα, από τότε που ενισχύθηκαν τα επίπεδα αναφοράς στο νόμο για την εξοικονόμηση ενέργειας της Γερμανίας το 2016 για τις βασικές ενεργειακές ανάγκες και οι σχετικές απαιτήσεις πιστοποίησης ενεργειακής απόδοσης για ορόφους πωλήσεων από τα 250 τετραγωνικά μέτρα.


Φως που προκαλεί συναισθήματα - επαγγελματικά εργαλεία φωτισμού για τα προϊόντα σας

Το επίπεδο του φωτισμού μπορεί να διαφέρει στα διαφορετικά τμήματα πωλήσεων και τις περιοχές των βιτρινών. Για την παραγωγή φωτισμού καλής ποιότητας, χρησιμοποιούνται συστηματικά και δημιουργικά άμεσα και έμμεσα στοιχεία.

Η αλληλεπίδραση φωτός και σκιάς δημιουργεί μια εντυπωσιακή και πολυποίκιλη εντύπωση. Ο σχεδιασμός σημείων φωτισμού και σκιών βελτιώνει ακόμη περισσότερο το οπτικό αποτέλεσμα. Με αυτόν τον τρόπο τονίζεται ο σχεδιασμός και η εντύπωση που προκαλούν τα προϊόντα σας.

Με την LEDVANCE, είστε σίγουροι ότι τα προϊόντα σας απολαμβάνουν τον καλύτερο φωτισμό. Με γενικό φωτισμό αληθινών χρωμάτων, εντυπωσιακούς τονισμούς ή αποδοτική διαχείριση του φωτισμού.


«Το φως μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον σχεδιασμό δωματίων, δημιουργώντας μια μοναδική αγοραστική εμπειρία και μια ατμόσφαιρα που διεγείρει τις αισθήσεις των πελατών».

Απόφοιτος διοίκησης επιχειρήσεων (Πανεπιστήμιο εφαρμοσμένων επιστημών) André Schweinsberg - Vertical Application Manager Shop EU


Εντυπωσιακό φως, μία τεχνολογία: Ο νέος σωληνοειδούς μορφής λαμπτήρας LED OSRAM SubstiTUBE®.

Ο λαμπτήρας SubstiTUBE αποτελεί την ιδανική εναλλακτική, σε σχέση με τους συμβατικούς λαμπτήρες φθορίου T8 και T5. Η LEDVANCE προσφέρει επίσης μια παραλλαγή των πρωτοποριακών σωληνωτών λαμπτήρων LED OSRAM για φωτιστικά με λειτουργία ECG. Τα μοντέλα για φωτιστικά CCG έχουν επίσης βελτιστοποιηθεί. Με την ευρεία γκάμα επιλογών και την εύκολη, ασφαλή τοποθέτηση τους, χωρίς να χρειάζεται νέα καλωδίωση, τα προϊόντα OSRAM SubstiTUBE σας επιτρέπουν την μετατροπή ολοκληρωμένων συστήματα φωτιστικών σε σειρά σε ενιαία τεχνολογία LED.


Το νέο χαρτοφυλάκιο των LEDVANCE OSRAM LED φωτιστικών προσφέρει εξοικονόμηση ενέργειας και εφαρμογές φωτισμού που προωθούν τις πωλήσεις.

Έχουμε την τέλεια εφαρμογή φωτισμού για κάθε ανάγκη και κάθε εφαρμογή καταστήματος. Αποτελεσματικά, ευέλικτα και εξατομικευμένα. Για την δική σας επιτυχία.


Επικοινωνία

André Schweinsberg
Key Account Manager Shop D/A/CH
Τηλ.: +49 170 8578413

Torsten Hegener
Key Account Manager Shop D/A/CH
Τηλ.: +49 160 7423618

E-mail: shoplighting@ledvance.com