Ξενοδοχεία - Εστιατόρια

Οι επισκέπτες σας έχουν μεγάλες προσδοκίες. Τα τελευταία χρόνια, αυτές οι προσδοκίες από τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια αυξήθηκαν ακόμη περισσότερο, καθώς ο κόσμος ταξιδεύει πιο συχνά. Ο στόχος σας είναι να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό, να δημιουργήσετε μια μοναδική πρόταση πωλήσεων, να συμμορφώνεστε με τους νέους κανονισμούς και παρ' όλα αυτά, να παραμένετε όσο γίνετε περισσότερο ξεχωριστοί.

Αυτοί οι στόχοι προϋποθέτουν συχνά αυξημένο κόστος λειτουργίας και νέες επενδύσεις, που οι εταιρείες μπορούν να αντιμετωπίσουν γρήγορα με βελτιστοποιημένη κατανάλωση ενέργειας.


Τι μπορεί να πετύχει το φως;

Μείωση κόστους, με μείωση των δαπανών ενέργειας και αντικατάστασης

Αρχικά, μπορείτε να μειώσετε μακροπρόθεσμα το κόστος ενέργειας και αντικατάστασης, επιλέγοντας ένα περισσότερο αποδοτικό σύστημα φωτισμού.

Λύσεις από μία και μόνο πηγή

Ευρεία σειρά προϊόντων + ειδικών εφαρμογών, με σχεδιασμό του έργου μετατροπής φωτισμού, συγκεκριμένο ανά τοποθεσία. Σας προσφέρουμε τον κατάλληλο φωτισμό για κάθε χώρο, σχεδιασμένο να καλύπτει τις ανάγκες και τις προσδοκίες των επισκεπτών και των εργαζόμενών σας.

Προϊόντα υψηλής ποιότητας – ο καλύτερος τύπος φωτισμού

Ο σωστός σχεδιασμός του συστήματος φωτισμού θα αυξήσει σημαντικά την αίσθηση άνεσης και ευχαρίστησης των επισκεπτών σας.

Για παράδειγμα, στους χώρους του μπαρ και του εστιατορίου, η σωστή επιλογή φωτισμού μπορεί να παροτρύνει τους επισκέπτες να παραμείνουν περισσότερο, ενισχύοντας σημαντικά τις πωλήσεις.

Δείξτε τα επιτεύγματά σας

Για τους κλάδους ξενοδοχείων και εστίασης, έχουμε αναπτύξει το δικό μας περιβαλλοντικό πιστοποιητικό φωτισμού που λειτουργεί ως διεθνές μέτρο σύγκρισης και πρόγραμμα πιστοποίησης στον φωτισμό. Η απονομή του πιστοποιητικού γίνεται εφόσον πληρούνται τα πρότυπα της LEDVANCE με χρήση επαληθεύσιμων δεικτών όπως η ενέργεια, το CO2, η απόρριψη κλπ.

Όντας επαγγελματίες με πείρα στον φωτισμό ξενοδοχείων και εστιατορίων, παίρνουμε τη δουλειά μας πολύ σοβαρά και χαιρόμαστε να σας στηρίζουμε σε μια αγορά που αλλάζει διαρκώς. Επωφεληθείτε και εσείς από τα περισσότερα από 100 χρόνια πείρας μας.

Ας αρχίσουμε να εξελίσσουμε το φως!


«Ο κλάδος ξενοδοχειακός κλάδος γίνεται ολοένα και περισσότερο απαιτητικός, αφού χρειάζεται διαρκώς να πετυχαίνει περισσότερους στόχους, να εκτελεί περισσότερες εργασίες και να παραμένει πάντα ξεχωριστός και μοναδικός για τους επισκέπτες».

Julia Morosow - Vertical Application Manager Hospitality EU


Επικοινωνία:

Verena Hanzal

International Key Account Manager Hospitality EU

Τηλ.: +43 664 5049865

E-mail: hospitality@ledvance.com