Διαδικασία υποβολής αιτήσεων για θέσεις εργασίας στη LEDVANCE

Πώς να συνεχίσετε:


Αναζήτηση μιας θέσης εργασίας

Η ιδανική σας θέση εργασίας σας περιμένει στην Πλατφόρμα Απασχόλησης: Ακολουθώντας τον σύνδεσμο στο τέλος της περιγραφής της θέσης εργασίας, θα μεταφερθείτε στην πλατφόρμα υποβολής αίτησης.

Δεν έχετε καταφέρει να βρείτε μια κατάλληλη θέση και θέλετε να υποβάλετε μια γενική αίτηση; Δημιουργήστε το προφίλ υποψηφίου σας στην πλατφόρμα αιτήσεων.


Πώς να υποβάλετε αίτηση online

Εγγραφείτε στην πλατφόρμα αιτήσεων. Στη συνέχεια εισάγετε τα στοιχεία πρόσβασης που έχετε λάβει και συμπληρώστε τα υποχρεωτικά πεδία στη φόρμα της αίτησης. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία ανάρτησης για να συμπληρωθούν αυτόματα τα πεδία με στοιχεία από το βιογραφικό και το προφίλ σας στο LinkedIn. Αφού εισάγετε τα υποχρεωτικά δεδομένα, μπορείτε να ανεβάσετε μια σύντομη συνοδευτική επιστολή και το βιογραφικό σας σημείωμα. Μόλις παραληφθούν τα στοιχεία σας, οι υπεύθυνοι προσλήψεων θα εξετάσουν λεπτομερώς την αίτησή σας.


Τηλεφωνική συνέντευξη

Αν το προφίλ σας αντιστοιχεί με μια θέση προς κάλυψη, θα σας καλέσουμε σύντομα για μια τηλεφωνική συνέντευξη.


Η πρώτη σας προσωπική συνέντευξη

Μας τραβήξατε το ενδιαφέρον! Τώρα θέλουμε να σας γνωρίσουμε και από κοντά, σε μια πρώτη εργασιακή συνέντευξη. Θα γνωρίσετε τον διευθυντή και τον υπεύθυνο προσλήψεων, που θα συζητήσουν μαζί σας την επαγγελματική εμπειρία σας και τις κύριες δεξιότητές σας. Φυσικά θα μπορείτε και εσείς να υποβάλετε ερωτήσεις σχετικά με τη θέση, τη μελλοντική σας ομάδα και την εταιρεία μας.


Η δεύτερή σας προσωπική συνέντευξη

Αν η πρώτη συνέντευξη είναι επιτυχημένη, θα σας καλέσουμε και για μια δεύτερη συνέντευξη. Έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε οργανωτικά και άλλα ζητήματα με περισσότερες λεπτομέρειες. Επιπλέον, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιους από τους μελλοντικούς συναδέλφους και διευθυντές σας και ίσως και το μελλοντικό περιβάλλον εργασίας σας.


Προσφορά σύμβασης

Μας πείσατε! Τώρα μπορούμε να σας κάνουμε μια προσφορά σύμβασης. Ο μελλοντικός σας διευθυντής και τα μέλη της ομάδας Ανθρωπίνων Πόρων μας θα είναι στη διάθεσή σας για να συζητήσετε κάποια τελευταία ζητήματα τηλεφωνικά.


Πρόσληψη

Είμαστε σύμφωνοι και όλα τα συμβατικά ζητήματα έχουν επιλυθεί; Καλώς ήρθατε στη LEDVANCE!


Έναρξη απασχόλησης

Χαιρόμαστε πολύ που σας υποδεχόμαστε στην πρώτη σας ημέρα εργασίας. Με τις δραστηριότητες έναρξης απασχόλησης που εφαρμόζουμε, θα μπορείτε γρήγορα να προσαρμοστείτε στον κόσμο της LEDVANCE. Πολύ σύντομα θα μπορείτε να επικεντρωθείτε πλήρως στις νέες εργασίες και τα καθήκοντά σας.