Εργασία στη LEDVANCE

Δουλεύοντας για εμάς, γίνεστε μέλος ενός μοναδικού οργανισμού που απολαμβάνει διεθνή επιτυχία με την επωνυμία OSRAM για περισσότερο από έναν αιώνα. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε αυτήν την πετυχημένη πορεία ως αυτόνομη, καινούρια εταιρεία, συνδυάζοντας τα καλύτερα στοιχεία δύο κόσμων: την κορυφαία ποιότητα και παρουσία στην αγορά μιας εδραιωμένης εταιρείας και την ζωντανή και δυναμική ατμόσφαιρα μιας καινούριας start-up επιχείρησης.

Στη Ledvance προωθούμε μια εταιρική κουλτούρα εμπνευσμένη από τη θετική προσέγγιση στις επιχειρήσεις, την επιχειρηματική ελευθερία, τον σεβασμό και τις συνεργασίες που χτίζονται πάνω στην εμπιστοσύνη. Αυτή είναι και η βάση των ευέλικτων όρων απασχόλησης που εφαρμόζουμε, σε συνδυασμό με μια ευρεία σειρά επιλογών που προσφέρουν ιδιαίτερη υποστήριξη στους γονείς εργαζόμενους, ανάμεσα στην οικογένεια και την καριέρα.

Δεν ξεχνάμε να επικοινωνούμε. Σε όλα τα επίπεδα ιεραρχίας, τμημάτων και τομέων, ανοικτά και άμεσα. Ακούμε ο ένας τον άλλο, προσφέρουμε τα σχόλιά μας και μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλο. Είμαστε υπερήφανοι για την ομαδική εργασία και συνεργασία μας, τόσο εντός της εταιρείας, όσο και με τους πελάτες μας.

Είμαστε σίγουροι ότι οι γρήγορες αλλαγές στον κλάδο μας αποτελούν υποσχόμενες ευκαιρίες για νέα προϊόντα, νέες αγορές και νέους τρόπους σκέψης. Το καλό δεν είναι αρκετό όταν μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο. Σύμφωνα με αυτό το σλόγκαν, υποδεχόμαστε με χαρά συνεργάτες με δημιουργικότητα και πρωτοτυπία. Ανταμείβουμε την εφευρετικότητα και βασιζόμαστε στην προθυμία κάθε ξεχωριστού εργαζόμενου να συνεχίσει να μαθαίνει και να εξελίσσεται.Γιατί να επιλέξετε Ledvance

Γιατί να επιλέξετε LEDVANCE;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μια καριέρα στη LEDVANCE είναι σημαντική. Η συναισθηματική λειτουργία του φωτός, το ενδιαφέρον για πρωτοποριακά και αποδοτικά προϊόντα, η συμμετοχή στην ομάδα μιας παγκόσμιας εταιρείας, η ζωντανή ατμόσφαιρα μιας start-up επιχείρησης.Η αποστολή και οι υποσχέσεις της Ledvance

Αποστολή και υποσχέσεις

Η Ledvance έχει μεγάλα σχέδια για το μέλλον και αν έχετε περιέργεια και δημιουργικότητα, αν σας αρέσει να σκέφτεστε πρωτότυπα, να επικεντρώνεστε πάντα στον πελάτη, αν θέλετε να συμβάλλετε ενεργά στη διαμόρφωση της βιομηχανίας του φωτισμού και να εκμεταλλεύεστε κάθε ευκαιρία για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας καθημερινά – τότε είστε ο ιδανικός υποψήφιος για εμάς!Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας.