Θέσεις εργασίας

Είτε είστε φοιτητής, είτε μόλις ξεκινάτε την καριέρα σας ή ακόμη κι αν είστε πεπειραμένος επαγγελματίας, η Ledvance μπορεί να σας προσφέρει την ιδανική αφετηρία και εξαιρετικές ευκαιρίες εξέλιξης σε κάθε φάση της καριέρας σας. Αν λειτουργείτε δίνοντας κίνητρα στον εαυτό σας, παίρνετε καλά υπολογισμένα ρίσκα και μπορείτε να σκεφτείτε δημιουργικά, είμαστε ο ιδανικός εργοδότης για εσάς.

Θέσεις εργασίας στη LEDVANCE

Ακόμη και αν δεν μπορούμε να σας προσφέρουμε μια κατάλληλη θέση επί του παρόντος, μην διστάσετε να μας στείλετε τα στοιχεία σας και να μας πείτε ποιος τομέας σας ενδιαφέρει. Δημιουργήστε ένα γενικό προφίλ υποψηφίου στην πλατφόρμα αιτήσεών μας. Οι υπεύθυνοι προσλήψεων χρησιμοποιούν αυτήν την πλατφόρμα για την αναζήτηση και την επικοινωνία με τους κατάλληλους υποψηφίους.


Διαδικασία υποβολής αίτησης

Διαδικασία υποβολής αίτησης

Έχετε εντοπίσει κάποια ενδιαφέρουσα θέση εργασίας στην παγκόσμια Πλατφόρμα Απασχόλησης ή θέλετε να υποβάλετε την αίτησή σας γενικά; Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε να λάβουμε την αίτησή σας! Από την υποβολή της online αίτησής σας έως την αποδοχή σας για μια θέση εργασίας, πρέπει να ακολουθήσετε μια σειρά από βήματα.Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Θέλετε να εργαστείτε σε εμάς; Πάντα ψάχνουμε ανθρώπους που ταράζουν τα πράγματα.