Η Διοικητική Ομάδα

Δρ. Jacob Tarn

Δρ. Jacob Tarn

Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής

Ο Δρ Jacob Tarn είναι ο Γενικός Διευθυντής της LEDVANCE από την 1η Φεβρουαρίου 2018. Διαθέτει περισσότερα από 30 χρόνια διεθνούς πείρας στην παγκόσμια αγορά LED/φωτισμού. Πριν έρθει στην LEDVANCE, ήταν Αντιπρόεδρος και Διοικητικός Γενικός Διευθυντής στην Samsung Electronics Co, Ltd., όπου διετέλεσε για αρκετά χρόνια επικεφαλής της επιχειρηματικής μονάδας LED. Πριν την Samsung, ίδρυσε και διαχειρίστηκε αρκετές εταιρείες, όπως την TSMC – Solid State Lighting και την EPISTAR. Έλαβε διδακτορικό δίπλωμα από το Κρατικό Πανεπιστήμιο Βόρειας Καρολίνας στις ΗΠΑ.

Ο επαναπροσδιορισμός των λειτουργιών μας με επίκεντρο το μέλλον αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα του Jacob Tarn. Ο ίδιος διαβλέπει επίσης σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης στους πολλά υποσχόμενους τομείς των φωτιστικών LED, λαμπτήρων LED και εφαρμογών smart home.
Tim Yun Chen

Οικονομικός Διευθυντής (CFO)

Ο Tim Yun Chen είναι ο Οικονομικός Διευθυντής (CFO) της LEDVANCE από την 1η Ιουλίου 2018. Έχει πάνω από 15 χρόνια εμπειρία σε ηγετικές θέσεις διαχείρισης και πάνω από 10 χρόνια εμπειρία στον κλάδο του φωτισμού. Ο Chen εργάστηκε 12 χρόνια στην εταιρεία φωτισμού OSRAM, εκ των οποίων τα 5 χρόνια στην έδρα της εταιρείας στο Μόναχο. Η τελευταία του θέση στην OSRAM ήταν ως Οικονομικός Διευθυντής (CFO) για την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού. Ενόψει του διορισμού ως Οικονομικού Διευθυντή (CFO), ο Tim Yun Chen παραιτήθηκε από τη θέση του Προέδρου του Εποπτικού Συμβουλίου της LEDVANCE.Erol Kirilmaz

Erol Kirilmaz

Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ (Chief Sales & Marketing Officer, CSMO)

Ο Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ Erol Kirilmaz διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια πείρας στον τομέα του. Σε αυτό το διάστημα, εξειδικεύτηκε στον τομέα του B2B και των βιομηχανιών υψηλής τεχνολογίας. Κατά την εργασία του στην OSRAM, ο Erol απέκτησε πολυετή διεθνή πείρα. Από το 2006 έχει εργαστεί ως Διευθύνων Σύμβουλος στην OSRAM Τουρκίας και Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ στη Λατινική Αμερική, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Το 2012 του ανατέθηκε η διαχείριση των πωλήσεων και του μάρκετινγκ της OSRAM σε διεθνές επίπεδο. Από τον Ιούλιο του 2015, ο Erol είναι Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ στο τομέα των Λαμπτήρων. Μετά την απόσχιση από την OSRAM, κατέχει την ίδια θέση στην LEDVANCE.


Κέντρο τύπου