Η στρατηγική μας

Η στρατηγική μας περιλαμβάνει τρεις βασικούς άξονες δράσης: ενίσχυση της βασικής λειτουργίας μας, επένδυση σε μελλοντικές τεχνολογίες και είσοδο σε νέες αγορές.

Στον τομέα των κλασικών λαμπτήρων, όπως οι λαμπτήρες φθορισμού μικρού μεγέθους και οι λαμπτήρες αλογόνου, εστιάζουμε στη διατήρηση και στην επέκταση του μεριδίου μας στην αγορά, μεγιστοποιώντας την εγγύτητά μας με τους πελάτες και την εξοικονόμηση πόρων. Η ίδια αρχή ισχύει και για τους λαμπτήρες LED, όπου στόχος μας είναι να αυξήσουμε το μερίδιο αγοράς μας στους «έξυπνους» λαμπτήρες LED. Για να πετύχουμε τον στόχο μας, βελτιώνουμε την ανταγωνιστικότητα όλων των προϊόντων μας, βελτιστοποιώντας τις διεργασίες μας και ακολουθώντας μια διαφορετική προσέγγιση στα κανάλια διανομής μας.

Φωτιστικά LED

Η τεχνολογία LED εξελίσσεται στο νέο πρότυπο και στον τομέα των φωτιστικών, με αυξανόμενη τεχνολογική σύγκλιση. Στον τομέα αυτό, επιθυμούμε να είμαστε ένας από τους βασικούς παγκόσμιους προμηθευτές για εταιρικούς και οικιακούς πελάτες, με ανταγωνιστικές τιμές και γρήγορη εξυπηρέτηση.

Smart Home

Στον τομέα των έξυπνων και συνδεόμενων προϊόντων, η LEDVANCE θα ενισχύσει την πλατφόρμα OSRAM LIGHTIFY, προσφέροντας νέες σειρές προϊόντων και διαθέτοντας στην αγορά συσκευές έξυπνου φωτισμού και προϊόντα Smart Home.


Κέντρο τύπου