Το brand μας

Η αρχιτεκτονική του σήματος μας

Το σήμα της LEDVANCE δηλώνει τις αξίες της εταιρείας μας. Θέλουμε σε μια ψηφιακή εποχή και ένα δικτυωμένο κόσμο, να προσδιορίζουμε τον ρόλο του φωτισμού. Μια υπόσχεσή που αντανακλάται και στο όνομα της εταιρείας και εξυπηρετεί ένα σκοπό: να εξελίσσει το φωτισμό - „Advancing Light”. Η LEDVANCE κοιτώντας προς το μέλλον μπορεί να βασιστεί σε μια κληρονομιά 100 ετών, ενισχύοντας τη θέση της ως κορυφαίος κατασκευαστής λαμπτήρων και φωτιστικών.

Ισχυρά εμπορικά σήματα για εξασφαλισμένη επιτυχία σε διάφορες αγορές

Στις ΗΠΑ και στον Καναδά, το γνωστό και καθιερωμένο εμπορικού σήμα SYLVANIA χρησιμοποιείται σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων. Η LEDVANCE έχει επίσης το δικαίωμα χρήσης του εμπορικού σήματος OSRAM.

Στους τομέα των Smart Home και LED φωτιστικών, όλα τα καταναλωτικά προϊόντα θα πωλούνται με το εμπορικού σήμα OSRAM στο άμεσο μέλλον μέχρι να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα αλλαγής σήματος. Σε αυτόν τον τομέα, θα χρησιμοποιείται και η επωνυμία LEDVANCE ως brand προϊόντων.

Το brand LEDVANCE θα χρησιμοποιείται για φωτιστικά LED που πωλούνται μέσω χονδρικής σε επαγγελματίες πελάτες, όπως αρχιτέκτονες και τεχνίτες. Για την υποστήριξη αυτού του τομέα, η LEDVANCE ενδέχεται να χρησιμοποιεί το brand OSRAM για τα επόμενα χρόνια ως συμπληρωματικό brand

Το brand μας βασίζεται σε τρεις κεντρικούς άξονες


Το brand της LEDVANCE

Το brand μας βασίζεται σε τρεις κεντρικούς άξονες

“Striving for excellence”

Είμαστε υπερήφανοι για την πολύ ισχυρό οργανισμό και το άκρως καταρτισμένο και εμπνευσμένο προσωπικό μας – άνθρωποι που αναλαμβάνουν ευθύνες και παίρνουν γενναίες αποφάσεις. Βασιζόμαστε στην προθυμία των ατόμων να μαθαίνουν και να εξελίσσονται επαγγελματικά. Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορεί να επιτευχθεί επιτυχία με διάρκεια στο χρόνο.

“Breaking new ground”

Είμαστε αφοσιωμένοι, ευέλικτοι και τολμηροί. Αφήνουμε την πεπατημένη για να εξερευνήσουμε νέες διαδρομές. Αντιμετωπίζουμε τις γρήγορες αλλαγές στον κλάδο μας ως μια ευκαιρία για νέα προϊόντα, νέες αγορές και νέο τρόπο σκέψης. Το καλό δεν είναι αρκετό όταν μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο. Γι' αυτόν τον λόγο υποδεχόμαστε με χαρά όσους σκέφτονται με διαφορετικό τρόπο και επιβραβεύουμε την εφευρετικότητα.

“Winning together”

Εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλο. Και επικοινωνούμε μεταξύ μας. Σε όλα τα επίπεδα ιεραρχίας, τμημάτων και τομέων, ανοικτά και άμεσα. Ακούμε, δίνουμε απαντήσεις και μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλο. Είμαστε περήφανοι για την ομαδικότητα και συνεργασία μας, τόσο εντός της εταιρείας, όσο και με τους πελάτες μας. Με αυτόν τον τρόπο χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης που διαρκούν.


Κέντρο τύπου