Επαγγελματικό
Χώρα
Επαγγελματικά Έξυπνα Προϊόντα για Οικιακή Χρήση

Επαγγελματικά Έξυπνα Προϊόντα για Οικιακή Χρήση

Σύνδεση έξυπνων συσκευών στην οικία των καταναλωτών

Οι έξυπνες λύσεις για οικιακές εφαρμογές είναι η απόλυτη τάση. Όλο και περισσότεροι ιδιώτες πελάτες επιθυμούν να ενσωματώσουν Αυτόματες Λειτουργίες Έξυπνου Σπιτιού στην κατοικία τους. Στην κορυφή των λιστών επιθυμιών τους βρίσκεται ο έξυπνος φωτισμός. Φως που προσαρμόζεται στις ατομικές συνήθειες χρήσης και που μπορεί να ελέγχεται ευέλικτα και μέσω της κινητής συσκευής - ακόμα και εν κινήσει.

Το νέο χαρτοφυλάκιο Επαγγελματικών Έξυπνων Προϊόντων για Οικιακή Χρήση από την LEDVANCE προσφέρει έναν ολοκληρωμένο συνδυασμό καινοτομίας, ποιότητας, αξιοπιστίας και φιλικότητας προς τον χρήστη. Προσφέρουμε την κατάλληλη λύση για μια ευρεία γκάμα διαφορετικών αναγκών έξυπνου φωτισμού.


Βασικά πλεονεκτήματα για τους πελάτες σας

Τρεις καλοί λόγοι για έξυπνο φωτισμό

Χρώματα RGB
Βελτιωμένη ποιότητα ζωής
Θερμοκρασία χρώματος φωτός
Μεγαλύτερη ασφάλεια
Αυξομείωση φωτεινής ροής
Αποδοτική κατανάλωση ενέργειας

Γιατί να επιλέξω τις Έξυπνες λύσεις από την LEDVANCE;

Έλεγχος. Χαρτοφυλάκιο. Εξυπηρέτηση.

Συμβουλευτική Φωτισμού

1. Ευκολία εφαρμογής έξυπνων λύσεων

Εσείς επωφελείστε από την εύκολη εγκατάσταση και ο χρήστης απολαμβάνει εξαιρετική ευελιξία στον έλεγχο των έξυπνων προϊόντων. Μπορεί να επιλέξει μεταξύ διαφορετικών λύσεων φωνητικού ελέγχου ή μιας εφαρμογής κινητού. Πρόκειται για ένα σύστημα απλό και εύκολο στη χρήση του.

Συμβουλή για την Επιλογή Προϊόντος

2. Υπηρεσία χονδρικής πώλησης

Ως εγκαταστάτης επωφελείστε από πληθώρα υπηρεσιών χονδρικής πώλησης όπως λίστες συμβατότητας, προγράμματα επιβράβευσης, γρήγορη παράδοση ή μονοαπευθυντική διαδικασία.

 

 

Τεχνική Υποστήριξη

3. Χαρτοφυλάκιο προϊόντων

Το εκτενές χαρτοφυλάκιο έξυπνων προϊόντων LEDVANCE είναι συμβατό με άλλες θύρες, όπως η Philips Hue, οι οποίες εγγυώνται ταχεία ενσωμάτωση και μεγάλη ελευθερία επιλογών μέσω του πρωτοκόλλου του προτύπου ZigBee 3.0.

Τα προϊόντα Bluetooth mesh είναι εξαιρετικά καινοτόμα και παρέχουν λύσεις τεχνολογίας ασφαλείας. Επιτρέπουν συνδέσεις πολλών προς πολλά, αυξημένη ασφάλεια λόγω της κρυπτογράφησης δεδομένων και επιβεβαίωση γνησιότητας. Σε όλα τα προϊόντα ZigBee χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο του προτύπου Zigbee 3.0, το οποίο υποστηρίζει πολλαπλούς τύπους δικτύων και μηχανισμό ασφαλείας υψηλών προδιαγραφών για την ασφαλή σύνδεση δεδομένων.

Τα έξυπνα προϊόντα LEDVANCE είναι σχεδιασμένα για την απόλυτη κάλυψη των αναγκών του πελάτη: απλή εγκατάσταση, καλή αναλογία τιμής-απόδοσης και εξαιρετικά χαρακτηριστικά όπως λειτουργία αυξομείωσης φωτεινής ροής ή λειτουργία RGB.

Διαφορετικές μέθοδοι ελέγχου

Μοντέρνες και ευέλικτες

Φωνητικός έλεγχος

Φωνητικός έλεγχος

Πιο εύκολο δεν γίνεται: Απλά μιλήστε στο Amazon Echo, τον Google Assistant ή τη Siri της Apple και ελέγξτε τα φώτα σας εξατομικευμένα με τη φωνή σας. Χωρίς την παραμικρή κίνηση.

Έλεγχος μέσω εφαρμογής κινητού

Έλεγχος μέσω εφαρμογής κινητού

Η ταχύτερη λύση ατομικής ρύθμισης φωτισμού είναι μέσω της εφαρμογής LEDVANCE Έξυπνες λύσεις. Η σύνδεση μέσω Bluetooth μεταξύ της Έξυπνης Συσκευής και του Έξυπνου προϊόντος εξαλείφει την ανάγκη για άλλο σύστημα ή θύρα.

Υψηλή συμβατότητα προϊόντος

Διαθέσιμα με τεχνολογία Zigbee 3.0 ή Bluetooth

Το Χαρτοφυλάκιο PARATHOM Bluetooth προσφέρει μια ευρεία γκάμα πλεονεκτημάτων. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Bluetooth, ο έλεγχος γίνεται μέσω της φωνής ή μιας εφαρμογής κινητού. Χάρη στη διαδεδομένη τεχνολογία Bluetooth εξασφαλίζεται εύκολη εγκατάσταση και έλεγχος. Για ένα εκσυγχρονισμένο σπίτι οι λαμπτήρες PARATHOM Bluetooth μπορούν να ενσωματωθούν σε ένα δίκτυο Bluetooth mesh μέσω της εφαρμογής LEDVANCE SMART+.

 

 
 

Το χαρτοφυλάκιο LEDVANCE PARATHOM ZigBee μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μια εξωτερική θύρα ή ακόμα πιο εύκολα με το τελευταίο έξυπνο ηχείο π.χ. Amazon Echo Plus, όπου η θύρα είναι ήδη ενσωματωμένη. Η τελευταία τεχνολογία Zigbee 3.0 εγγυάται υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας και επιτρέπει τον έλεγχο από όπου και αν βρίσκεστε.

Κατεβάστε το προσπέκτους

Google ή Amazon: ο πολυδιαφημισμένος έλεγχος με φωνή

Προσφέρουμε συμβατά προϊόντα και για τα δύο συστήματα

Το μερίδιο αγοράς για τα έξυπνα ηχεία για κατοικίες θα αυξηθεί σημαντικά εντός των επόμενων ετών. Το 2019 το μερίδιο είναι 15%. Το 2020 θα αυξηθεί στο 20% και το 2022 το μερίδιο θα αυξηθεί έως το 27%. Με το χαρτοφυλάκιο Επαγγελματικά Έξυπνα Προϊόντα για Οικιακή Χρήση θα απευθυνθούμε στους πελάτες με προσανατολισμό προς το μέλλον για τα δύο πολυδιαφημισμένα ηχεία Google Home και Amazon Alexa.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας;

Όλες οι πληροφορίες βρίσκονται στον κατάλογο προϊόντων

Μοιραστείτε τη σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης