Επαγγελματικό
Χώρα
Φωτιστικά LED LEDVANCE

ΦΩΣ ΠΙΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ;

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ LEDVANCE.

Τα νέα φωτιστικά LED 2019/20

Περισσότερο φως. Περισσότερη καινοτομία. Περισσότερες ευκαιρίες.

Εύκολα στην εγκατάσταση, λειτουργικά φωτιστικά σε αξιόπιστη ποιότητα και βέλτιστη αναλογία τιμής/απόδοσης - γνωρίζουμε τις καθημερινές ανάγκες και επιθυμίες σας ως επαγγελματίες του φωτισμού. Ο στόχος μας: Κάνουμε την καθημερινή σας εργασία ευκολότερη και πιο επιτυχημένη με το ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο φωτιστικών LED!

Τελευταία highlights προϊόντων

και νέες δυνατότητες

Παρουσιάζουμε ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο για μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών που καλύπτουν τα πάντα, από βιομηχανικούς χώρους και κτίρια γραφείων έως καταστήματα και ξενοδοχεία. Το νέο Εύρος απόδοσης φωτιστικών , για παράδειγμα, προσφέρει τρία διαφορετικά μοτίβα κατανομής φωτός για βέλτιστο προσαρμοσμένο φωτισμό. Το νέο Αρθρωτό σύστημα ράγας Performance TruSYS επιτρέπει στοχευμένες γωνίες δέσμης για βέλτιστο φωτισμό αποθηκών ή βιομηχανικών αιθουσών. Το dimmable Tracklight Spot Zoom με το φακό χειροκίνητου ζουμ είναι ένα ευπροσάρμοστο φωτιστικό για διάφορες εφαρμογές καταστημάτων. Και το Panel Direct / Indirect με το ιδανικό μείγμα άμεσου και έμμεσου φωτισμού καθιστά κάθε γραφείο έναν πιο άνετο χώρο εργασίας

Ο αξιόπιστος συνεργάτης σας

στην αγορά φωτισμού

Τα φωτιστικά LED μας είναι εντυπωσιακά για την απλή εγκατάσταση, την υψηλή ενεργειακή απόδοση και την υψηλή ποιότητα φωτός - σε πολύ καλή αναλογία τιμής/απόδοσης και με εγγύηση έως 5 ετών. Αυτό συμπληρώνεται από μια υπηρεσία προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Έχουμε ένα παγκόσμιο δίκτυο προμηθευτών και πωλήσεων, ώστε να μπορούμε να σας υποστηρίζουμε όπου κι αν βρίσκεστε. Όλες οι πληροφορίες προϊόντος είναι επίσης διαθέσιμες στο Διαδίκτυο. Και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε το σύστημα φωτισμού σας - από την αρχική συμβουλευτική έως την τεχνική υποστήριξη.

Μοιραστείτε τη σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης