Χαρτοφυλάκιο 2018/19 για τους Λαμπτήρες LED. Μεγαλύτερη ποικιλία. Μεγαλύτερη ισχύς. Για κάθε εφαρμογ

Κορυφαίος φωτισμός για έξυπνες φωτιστικές λύσεις.
Εμπνευστείτε από εξελιγμένα προϊόντα για τους επαγγελματίες του φωτισμού.

Αποδοτικότητα, σχεδιασμός, τεχνολογία, φινίρισμα και ποιότητα φωτισμού: οι λαμπτήρες LED μας θέτουν ξανά πρότυπα σε όλους τους τομείς. Το αποτέλεσμα: εξαιρετικά, επαγγελματικά προϊόντα φωτισμού. Φέτος εστιάζουμε στα εξής: προϊόντα πλήρους γυαλιού, βελτιωμένη αποδοτικότητα, πρόσθετα χρώματα φωτός, νέες επιλογές, π.χ. αισθητήρες ή νέοι τύποι προστασίας IP, εντυπωσιακά νέα χαρακτηριστικά και υψηλής ποιότητας πρότυπα παραγωγής κατασκευής στη Γερμανία.

Η LEDVANCE προσφέρει στους επαγγελματίες φωτισμού ένα από τα μεγαλύτερα χαρτοφυλάκια φωτισμού στον κόσμο. Όπως επίσης και μια κατάλληλη λύση σχεδόν για κάθε απαίτηση: αξιοποιήστε αυτό το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στα έργα σας!


LED lamps with classic shapes

Η LEDVANCE προσφέρει ένα μεγάλο και πλήρες χαρτοφυλάκιο λαμπτήρων LED με την εμφάνιση και την αίσθηση των κλασικών λυχνιών και λαμπτήρων αλογόνου, σε χρωματισμένη έκδοση και έκδοση διαφανούς πλήρους γυαλιού. Από τα CLASSIC A, B και P έως τα GLOBE και Edison με καινοτόμα τεχνολογία πυρακτώσεως σε κλασικό σχεδιασμό λαμπτήρα πυρακτώσεως, η σειρά LED CLASSIC καλύπτει κάθε επιθυμία. Όλοι οι λαμπτήρες προσφέρουν εντυπωσιακή αποδοτικότητα, φινίρισμα και ποιότητα.

Νέα προϊόντα στο χαρτοφυλάκιό μας: Το χαρτοφυλάκιο της LEDVANCE περιέχει ακόμη και κατάλληλες εναλλακτικές επιλογές LED για τους συμβατικούς λαμπτήρες αλογόνου 150 W με έως 2.452 lumen. Όλοι οι βασικοί τύποι είναι επίσης διαθέσιμοι και σε έκδοση με μείωση φωτεινότητας. Πλέον, το χαρτοφυλάκιο PARATHOM PRO εντυπωσιάζει με έναν υψηλό δείκτη χρωματικής απόδοσης σε έως και CRI 95. Οι πελάτες που εστιάζουν στον σχεδιασμό θα ενθουσιαστούν με το ενισχυμένο χαρτοφυλάκιο της σειράς Edition 1906, με ακόμη μεγαλύτερη επιλογή λαμπτήρων σε δημοφιλή, ρετρό εμφάνιση, με νέα σχήματα, εκδόσεις XXL και καινοτόμα σπειροειδή σχήματα καθώς και ειδικούς οπτικούς τονισμούς.


Λαμπτήρες LED με κλασικά σχήματα

LED lamps with classic shapes

Η τελευταία γενιά των ανακλαστικών λαμπτήρων LED μας είναι ιδανική για εύκολη αντικατάσταση των λαμπτήρων αλογόνου, ειδικά των οπτικά ελκυστικών γυάλινων spotlight.

Νέα προϊόντα στο χαρτοφυλάκιό μας: Ακόμη και οι εκδόσεις χωρίς μείωση φωτεινότητας του νέου, εντυπωσιακού λαμπτήρα MR11 εντυπωσιάζουν με τον νέο γυάλινο σχεδιασμό τους και είναι πλέον διαθέσιμες σε δύο χρώματα φωτισμού (2.700 K και 4.000 K). Η προστασία κατηγορίας IP 65 (προστασία από ριπές νερού) καθιστά τα προϊόντα PAR38 Dim και PAR38 Green Lens έτοιμα για χρήση σε φωτισμό εξωτερικών χώρων. Οι εκδόσεις PARATHOM PRO είναι ιδανικές για φωτισμό καταστημάτων, με δείκτη χρωματικής απόδοσης που φτάνει πλέον το CRI 97 και διάρκεια ζωής έως 40.000 ώρες. Μιλώντας για την ποιότητα: το 75% όλων των ανακλαστικών λαμπτήρων LED «Κατασκευάζονται στη Γερμανία».


Ανακλαστικοί λαμπτήρες LED

LED lamps with classic shapes

Η τελευταία γενιά σωλήνων LED 2018/2019 αποτελείται από ακόμη μεγαλύτερη επιλογή προϊόντων υψηλής απόδοσης και ανθεκτικότητας.

Νέα προϊόντα στο χαρτοφυλάκιό μας: Σας παρουσιάζουμε επιλεγμένους τύπους με διάρκεια ζωής έως 60.000 ώρες και σε πλήρες γυαλί, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη βιομηχανία τροφίμων και άλλους ευαίσθητους τομείς, χάρη στη μεμβράνη προστασίας από το σπάσιμο. Οι λαμπτήρες OSRAM SubstiTUBE T8 Connected ξεχωρίζουν με το απλό και εύκολο στη χρήση σύστημα SMART. Οι λαμπτήρες OSRAM SubstiTUBE T8 EM διαθέτουν εξαιρετικά υψηλή αποδοτικότητα έως και 165 lm/W και λειτουργία σε σειρά με όλους τους τύπους 600 mm, ενώ οι λαμπτήρες OSRAM SubstiTUBE T9 LED προτείνονται ως άμεση εναλλακτική επιλογή των συμβατικών λαμπτήρων φθορισμού 22 W και 32 W T9.


Σωλήνες LED

Added feature LED lamps

Λαμπτήρες LED με ειδικές λειτουργίες - έξυπνες λύσεις για να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας!

Νέα προϊόντα στο χαρτοφυλάκιό μας: Τη φετινή σεζόν φωτισμού παρουσιάζουμε τρία ολοκαίνουρια, ισχυρά προϊόντα. Λαμπτήρας Facility: με την ενσωματωμένη μπαταρία του, αυτός ο λαμπτήρας προσφέρει έως kai δύο ώρες φωτισμού, χωρίς τάση γραμμής. Λαμπτήρας Duo Click Dim: Με ένα μόνο κλικ στον διακόπτη, επιλέγετε φωτεινότητα μεταξύ 30% και 100%. Λαμπτήρας Active & Relax: Με ένα μόνο κλικ στον διακόπτη, εναλλάσσετε άνετα μεταξύ φωτισμού εργασίας και χαλάρωσης, 4.000 και 2.700 Kelvin.

Η σειρά περιλαμβάνει επίσης: Τους πιο δημοφιλείς λαμπτήρες LED GLOWdim, Motion Sensor και Daylight - πλέον σε εκτεταμένη σειρά.


Λαμπτήρες LED με πρόσθετες λειτουργίες

LED special lamps

Η LEDVANCE προσφέρει και κατάλληλα προϊόντα για ειδικές απαιτήσεις ειδικών περιοχών εφαρμογής, με μεγάλη ποικιλία σχημάτων και εκδόσεων βάσης. Όλοι οι λαμπτήρες έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: καινοτόμα τεχνολογία LED, εξοικονόμηση ενέργειας και εξαιρετική αποδοτικότητα.

Νέα προϊόντα στο χαρτοφυλάκιό μας: Νέος λαμπτήρας HQL LED HIGHBAY, που αντικαθιστά τους συμβατικούς λαμπτήρες HQL και HQI με 250 W και 400 W. Νέος λαμπτήρας HQL LED PRO με 13.000 lumen και βύσμα E40, ως εναλλακτική επιλογή στους λαμπτήρες HQL με 250 W ή τους λαμπτήρες NAV με 210 W. Επίσης, η σειρά DULUX LED περιλαμβάνει νέες επιλογές που αντικαθιστούν τους συμβατικούς συμπαγείς λαμπτήρες φθορισμού. Σιγουριά: η μεγάλη, εν μέρει με δυνατότητα μείωσης φωτεινότητας επιλογή λαμπτήρων ακίδων LED υψηλής και χαμηλής τάσης, με βύσματα G9, G4 και GY6.35 και ο GX53 με εξαιρετικά επίπεδο σχεδιασμό και γωνία δέσμης 120°.


Ειδικοί λαμπτήρες LED