Λειτουργικά φωτιστικά για πετυχημένα έργα φωτισμού

Νέα προϊόντα από τον Φεβρουάριο του 2019

Στο επίκεντρο τα Νέα φωτιστικά γραφείου Panel IndiviLED

Τα νέα φωτιστικά γραφείου LED της οικογένειας προϊόντων IndiviLED. Η σειρά διατίθεται ως "Linear" και "Panel" σε διάφορες παραλλαγές: on / off, συμβατό με DALI ή με ενσωματωμένο φωτισμό ασφαλείας. Έτσι, η LEDVANCE προσφέρει το σωστό φωτισμό γραφείου από μια μόνο πηγή για ένα ευρύ φάσμα απαιτήσεων: από το γραφείο στο χώρο εργασίας μέχρι αίθουσες συσκέψεων και απο διαδρόμους μέχρι τον χώρο εισόδου. Τα νέα φωτιστικά LED της σειράς IndiviLED εντυπωσιάζουν με την ομοιογενή κατανομή φωτός και την μειωμένη θάμβωση (UGR <16), που επιτυγχάνεται μέσω της ειδικής τεχνολογίας φακών INDIVILED. Με υψηλή απόδοση έως και 120 lm / W, οι ευέλικτες επιλογές εγκατάστασης (τοποθέτηση στην οροφή ή σε ανάρτηση) και μια απλή εγκατάσταση ολοκληρώνουν το πακέτο. Το Panel IndiviLED εντυπωσιάζει επίσης με τη γλώσσα σχεδιασμού "SCALE" της LEDVANCE , η οποία βραβεύτηκε πρόσφατα με το Γερμανικό Βραβείο Σχεδίασης 2019 (German Design Award 2019).


Περαιτέρω νέα: Παραλλαγές προϊόντων με ενσωματωμένο φωτισμό ασφαλείας και εκδόσεις με 6500 Kelvin

Οι οικογένειες προϊόντων Panel Value 600, Downlight Alu και Damp Proof είναι τώρα διαθέσιμες και με ενσωματωμένο φωτισμό ασφαλείας με Autotest. Για το PANEL DALI 600 προσφέρουμε βαθμό στεγανότητας IP54 και έκδοση 6500 Kelvin για τα φωτιστικά Damp Proof.


Λειτουργικά φωτιστικά για πετυχημένα έργα φωτισμού

Όλα τα φωτιστικά μας προσφέρουν εύκολη τοποθέτηση, εξαιρετική αναλογία τιμής/απόδοσης και σύγχρονο σχεδιασμό. Είναι σύμφωνα με τα ισχύοντα πρότυπα και κανονισμούς και διαθέτουν όλα τα αντίστοιχα πιστοποιητικά και εγκρίσεις (CE, CB, TÜV). Τα φωτιστικά LED είναι αποκλειστικά εξοπλισμένα με μονάδες LED υψηλής ποιότητας στις υψηλότερες κατηγορίες ενεργειακής αποδοτικότητας (A, A+ και A++).Αειφορία στη LEDVANCE

Ηλεκτρονικός κατάλογος