Συμπαγείς λαμπτήρες φθορισμού χωρίς ενσωματωμένο σύστημα έναυσης από την LEDVANCE, τον επαγγελματία

Οι συμπαγείς λαμπτήρες φθορισμού με καρφωτή λυχνιολαβή της OSRAM χαρακτηρίζονται από την πιο πρόσφατη τεχνολογία και εξαιρετική οικονομία. Εντυπωσιάζουν με υψηλά επίπεδα απόδοσης, ανθεκτικότητας και τη βέλτιστη ποιότητα φωτός. Ανεξάρτητα από το εάν προορίζονται για επαγγελματική, εμπορική ή ακόμα και ιδιωτική χρήση – οι συμπαγείς λαμπτήρες φθορισμού DULUX της OSRAM προσφέρουν πρακτικές λύσεις φωτισμού υψηλής απόδοσης ακόμα και για τα πιο ποικίλα πεδία εφαρμογών.
Επαγγελματική γνώση

Ανθεκτικότητα, εξαιρετικά υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας, δυνατότητα ρύθμισης της φωτεινότητας και βέλτιστη ποιότητα φωτός. Οι συμπαγείς λαμπτήρες φθορισμού DULUX χαρακτηρίζονται από τα υψηλότερα επίπεδα ενεργειακής αποδοτικότητας και ευελιξίας στις εφαρμογές. Εδώ μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την αρχή λειτουργίας και τα πεδία εφαρμογών.
Συμπαγείς λαμπτήρες φθορισμού OSRAM

Η LEDVANCE προσφέρει συμπαγείς λαμπτήρες φθορισμού με καρφωτό κάλυκα για επαγγελματική, εμπορική και ιδιωτική χρήση. Εξέταση προϊόντων: οι λαμπτήρες DULUX. Στον κατάλογο προϊόντων θα βρείτε όλα τα τεχνικά δεδομένα και άλλες σημαντικές πληροφορίες.