Επαγγελματικο

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ

ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ, ΤΑΧΕΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ

Industrial lightingΤο φως μπορεί να εκπληρώσει ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών λειτουργιών και σκοπών στη βιομηχανία. Ο πλούτος των εφαρμογών εκτείνεται από τον φωτισμό ολόκληρων αιθουσών συνεστιάσεων έως τον φωτισμό μικρότερων μονάδων, από την προετοιμασία της παραγωγής έως τις αίθουσες δοκιμών προϊόντων και διασφάλισης ποιότητας. Το φως μπορεί να ενισχύσει την παραγωγικότητα, ενώ ταυτόχρονα μειώνει σημαντικά το ενεργειακό σας κόστος.

Όταν μπορείτε να δείτε καλύτερα και σαφέστερα, μπορείτε και να συγκεντρωθείτε αποτελεσματικότερα, να αποφύγετε τα λάθη και τελικά να είστε αποτελεσματικότεροι. Ταυτόχρονα, είναι σημαντικό να μην σας διαφεύγει το κόστος λειτουργίας παρά την οποιαδήποτε βελτιστοποίηση της παραγωγικότητας. Η LEDVANCE προσφέρει διάφορες καινοτόμες λύσεις φωτισμού σε αυτό το πεδίο σύγκρουσης, οι οποίες ικανοποιούν τις απαιτήσεις για βελτίωση της ποιότητας, της παραγωγικότητας και της ασφάλειας.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ

Ευέλικτες λύσεις
 

  • Ατομική συμβουλευτική
  • Εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων για πολλά διαφορετικά περιβάλλοντα παραγωγής
  • Έξυπνα συστήματα διαχείρισης του φωτισμού με βάση την τεχνολογία LED
  • Τα φωτιστικά με υψηλή φωτεινή ροή και ομοιογενή φωτισμό βελτιώνουν την ασφάλεια παραγωγής​​​​​​​

 

Χαμηλότερο κόστος, υψηλότερη απόδοση
 

  • Εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας
  • Ταχεία απόδοση
  • Ο καλός φωτισμός μπορεί να ενισχύσει την παραγωγικότητα
  • Ανθεκτική ποιότητα: μοντέλα φωτισμού με βελτιωμένη αντίσταση κρούσης IK08, προστασία IP65 από σκόνη και εισροή νερού​​​​​​​

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΕΡΓΑ

Η επαγγελματική συμβουλευτική, οι ελκυστικές περίοδοι απόδοσης σε συνδυασμό με την ποιότητα των προϊόντων της LEDVANCE προσφέρουν ασύγκριτα πλεονεκτήματα. Είναι πράγματι εντυπωσιακό.

Επικοινωνία Ενημερωθείτε για την υλοποίηση έργων φωτισμού

INTERNATIONAL KEY ACCOUNT MANAGER INDUSTRY GERMANY

Axel Klöckner

Axel Klöckner is responsible for managing the Project Sales & Vertical business for Industry in Germany and is your key account for every lighting project topic in this application area.

Μοιραστείτε τη σελίδα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης