Επαγγελματικο
Healthcare lighting

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Υγειονομικός φωτισμός

Ο φωτισμός κορυφαίου επιπέδου είναι απολύτως απαραίτητος στην υγειονομική περίθαλψη. Μπορεί να υποστηρίξει τους γιατρούς και τους θεραπευτές κατά τη διάρκεια των θεραπειών και να βοηθήσει τη διαδικασία επούλωσης στους ασθενείς χάρη στην αυξημένη αίσθηση ευεξίας. Όσο συστηματικότερα χρησιμοποιείται ο καλός φωτισμός από νοσοκομεία, ιατρεία, οίκους ευγηρίας, νοσηλευτικές εγκαταστάσεις και κλινικές αποκατάστασης, τόσο μεγαλύτερος είναι ο αντίκτυπος στην αντίληψη των ασθενών.

Όσο πιο φυσικό είναι το αποτέλεσμα του τεχνητού φωτός, τόσο μεγαλύτερη είναι η αίσθηση ευεξίας μεταξύ των ασθενών, του προσωπικού και των συγγενών. Το σωστό φως, στη σωστή στιγμή, στο σωστό μέρος, μπορεί να αποτελέσει ένα κρίσιμο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε ένα σύστημα υγειονομικής περίθαλψης που χαρακτηρίζεται από οξεία επίγνωση του κόστους. Σε αυτό προστίθεται η εξοικονόμηση δαπανών λόγω του χαμηλότερου ενεργειακού κόστους.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ

Νοσοκομεία και ιατρεία

  • Λειτουργικότητα και ευεξία: ο τέλειος φωτισμός για τους χώρους θεραπείας και ασθενών
  • Ο φωτισμός LED προσφέρει λύσεις μεγάλης διάρκειας, έξυπνες και οικονομικά αποδοτικές

 

 

Οίκοι ευγηρίας και κέντρα αποκατάστασης

  • Ο αρμονικός φωτισμός βελτιώνει την ορατότητα και τον προσανατολισμό
  • Καθαρός φωτισμός χωρίς αντανακλάσε

 

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΕΡΓΑ

Αυξανόμενες δαπάνες, νέες τεχνολογίες και μέθοδοι θεραπείας, ασθενείς με αυξανόμενες απαιτήσεις, γηράσκων πληθυσμός - τα ιατρεία και οι διοικητές των νοσοκομείων και των χώρων φροντίδας πρέπει να αντιμετωπίζουν αυτές τις προκλήσεις. Εξάλλου, το σωστό φως μπορεί να αποτελέσει σημαντικό ανταγωνιστικό παράγοντα!

Επικοινωνία Ενημερωθείτε για την υλοποίηση έργων φωτισμού

KEY ACCOUNT MANAGER FACILITY MANAGEMENT GERMANY

Michael Stats

Michael Stats is responsible for managing the Project Sales & Vertical Facility Management business in Germany and is your key account for every lighting project topic in this application area.

Μοιραστείτε τη σελίδα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης