Επαγγελματικο
Office lighting

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

ΑΠΟΔΟΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

LED-pærer med klassiske lyspærer

Η δημιουργία ενός σωστού φωτισμού εργασίας προσφέρει άμεσα οφέλη στις εταιρείες, κάθε τομέα και κάθε μεγέθους. Οι λύσεις φωτισμού που είναι εργονομικά σχεδιασμένες ενισχύουν τη συγκέντρωση των εργαζομένων σας. Οι σύγχρονες αντιλήψεις για τον φωτισμό διασφαλίζουν επιπλέον μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση και μείωση κόστους. Περισσότεροι, λοιπόν, από έναν καλό λόγο για να δοθεί το πράσινο φως στην έννοια του βιώσιμου φωτισμού.

Φαίνεται με την πρώτη ματιά ότι ο φωτισμός των κτιρίων με γραφεία ένα απλό ζήτημα. Ωστόσο, αν παρατηρήσουμε πιο σχολαστικά θα ανακαλύψουμε ότι πρέπει να ληφθούν υπόψη διάφορες προϋποθέσεις και σενάρια. Απαιτούνται διαφορετικές λύσεις ανάλογα με την αρχιτεκτονική, τη χρήση και το μέγεθος της επιφάνειας. Η ιεράρχηση των σεναρίων είναι ιδιαίτερα σημαντική σε αυτό το πλαίσιο: από τον χώρο εργασίας έως την αίθουσα συνεδριάσεων και τους χώρους αναμονής.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ

Υψηλή απόδοση, ελκυστικοί χρόνοι απόσβεσης

  • Σύντομοι χρόνοι απόσβεσης για συστήματα φωτισμού
  • Ο φωτισμός LED και το LMS μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας και το κόστος ενέργειας
  • Συνολική συμμόρφωση με τα πρότυπα
  • Εκτεταμένες εγγυήσεις

 

Ευέλικτες και λειτουργικές λύσεις

  • Καινοτόμες τεχνολογίες και συστήματα διαχείρισης φωτισμού για χώρους εργασίας και γενικό φωτισμό
  • Ιδέες φωτισμού προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις
  • Λύσεις φωτισμού ενισχύοντας τη συγκέντρωση και την αποδοτικότητα

 

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑΣ

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΕΡΓΩΝ

Βελτιστοποιούμε τα γραφεία και τους χώρους εργασίας με τις λύσεις φωτισμού μας, παρέχοντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα εργασίας και μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος ενέργειας και συντήρησης.

ΦΩΤΙΣΜΟΣ LED ΓΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ & ΑΝΕΣΗΣ

Υπάρχουν περισσότερα για να εργάζεσαι με επιτυχία από το σπίτι από το να έχεις ένα γραφείο και ένα φορητό υπολογιστή. Με ένα καλά μελετημένο σχέδιο φωτισμού LED, μπορείτε να κάνετε το γραφείο του σπιτιού σας έναν άνετο χώρο. Μπορείτε ακόμη και να αυξήσετε τη συγκέντρωσή σας, καθώς το σωστό φως σε κάνει πιο εγρήγορση και πιο αποτελεσματικό.

>> Συμβουλές και ιδέες για τη μελέτη ή το σπίτι-γραφείο σας

Επικοινωνία Ενημερωθείτε για την υλοποίηση έργων φωτισμού

KEY ACCOUNT MANAGER FACILITY MANAGEMENT GERMANY

Michael Stats

Michael Stats is responsible for managing the Project Sales & Vertical Facility Management business in Germany and is your key account for every lighting project topic in this application area.

Μοιραστείτε τη σελίδα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης