Επαγγελματικο
Outdoor lighting

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ, ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ, ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ

Οι σύγχρονες τεχνολογίες φωτισμού έχουν κατακτήσει σταδιακά και τη νύχτα. Εκτός από διακοσμητικούς σκοπούς, ο έξυπνος σχεδιασμός του εξωτερικού φωτισμού εξασφαλίζει αυξημένη αίσθηση ασφάλειας, ειδικά σε αστικό περιβάλλον: το να είσαι σε θέση να δεις με σαφήνεια τι υπάρχει εκεί έξω, δίνει στους εργαζομένους και τους περαστικούς αίσθηση ασφάλειας, ιδίως σε δημόσιους χώρους αλλά και σε περιμετρικούς χώρους κτιρίων που είναι κάπως απομονωμένα.

Ο εξωτερικός φωτισμός για εμβληματικά κτίρια έχει αρχίσει να εμφανίζεται ως βιώσιμη τάση, ιδίως τα τελευταία έτη. Εκτός από τον φωτισμό των αρχιτεκτονικών λεπτομερειών, ο καλά σχεδιασμένος φωτισμός εξασφαλίζει υψηλό αίσθημα ασφάλειας και προσανατολισμού, ιδίως σε δημόσιους χώρους, όπως στάσεις λεωφορείων ή χώρους δημόσιων συγκεντρώσεων.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ

Καθοδήγηση, προφύλαξη, ασφάλεια

  • Ο κατευθυνόμενος φωτισμός βοηθά τον προσανατολισμό
  • Ο φωτισμός αποκαλύπτει επικίνδυνα σημεία, μειώνει τα ατυχήματα
  • Έγκαιρη ταυτοποίηση ατόμων, οχημάτων, ορίων και εμποδίων

 

Οικολογική ευαισθητοποίηση

  • Ο ακριβής σχεδιασμός αποτρέπει τη φωτορύπανση

 

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ;

Ο ασφαλής, βιώσιμος και ελκυστικός υπαίθριος φωτισμός είναι ζωτικής σημασίας για τη ζωή σε αστικές περιοχές, εξυπηρετώντας τόσο διακοσμητικούς όσο και σκοπούς ασφάλειας.

Επικοινωνία Ενημερωθείτε για την υλοποίηση έργων φωτισμού

KEY ACCOUNT MANAGER FACILITY MANAGEMENT GERMANY

Michael Stats

Michael Stats is responsible for managing the Project Sales & Vertical Facility Management business in Germany and is your key account for every lighting project topic in this application area.

Μοιραστείτε τη σελίδα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης