Επαγγελματικο

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

ΕΥΕΛΙΚΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

Φωτισμός φιλοξενίας

Τα ξενοδοχεία και η φιλοξενία γενικότερα, βασίζονται στον ελκυστικό φωτισμό ως βασικό στοιχείο του σχεδιασμού τους, για τη δημιουργία μιας φιλόξενης ατμόσφαιρας. Οι καινοτόμες ιδέες φωτισμού μπορούν επίσης να συμβάλουν αποφασιστικά στο να προσφέρετε στο προσωπικό σας τις βέλτιστες συνθήκες εργασίας και να μειώσετε το ενεργειακό κόστος με τη δυνατότητα εξοικονόμησης, η οποία μπορεί συχνά να αγγίξει και το 30%.

Ευημερία VS πίεση κόστους. Η σύγχρονη τεχνολογία LED υποστηρίζεται όλο και περισσότερο από τους ξενοδόχους και το εμπόριο τροφοδοσίας ως μέσο δημιουργίας μιας φιλόξενης και ευχάριστης ατμόσφαιρας για τους επισκέπτες και μείωση κατανάλωσης της ενέργειας. Οι λύσεις φωτισμού LED που προτείνουμε και οι οποίες συνδυάζουν θερμό, ατμοσφαιρικό φωτισμό με μεγάλη διάρκεια ζωής και εξαιρετικά χαμηλό κόστος ενέργειας μπορούν να δημιουργήσουν έναν ατμοσφαιρικό αλλά και ενεργειακά αποδοτικό σχεδιασμό

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ

Αίσθηση άνεσης
 
  • Το φως ως παράγοντας ευεξίας για τους επισκέπτες: αρμονικός συνδυασμός φωτισμού γενικής και εστιασμένης χρήσης
  • Πολυλειτουργικός φωτισμός για διαφορετικούς σκοπούς: διαβίωση, εργασία, ύπνο
  • Φιλικό προς το χρήστη: απλή λειτουργία και φωτισμός αυξομειούμενης

 

Εξοικονόμηση ενέργειας, μείωση του κόστους
 
  • Οι υπηρεσίες μας : ενεργειακοί έλεγχοι, υπολογισμοί φωτισμού και φωτισμός LED (εξοικονόμηση ενέργειας έως και 90% σε σχέση με αλογόνου), παρέχουν γρήγορη απόσβεση και συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων για εξοικονόμηση ενέργειας
  • Υποστήριξη για την απόκτηση περιβαλλοντικής πιστοποίησης

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΕΡΓΑ

Ο κλάδος της φιλοξενίας γίνεται όλο και πιο απαιτητικός - πρέπει να επιτυγχάνει συνεχώς περισσότερους στόχους και να εκτελεί περισσότερες εργασίες, ενώ παράλληλα να προσφέρει προσωποποιημένες και μοναδικές υπηρεσίες στους επισκέπτες του.

Επικοινωνία Ενημερωθείτε για την υλοποίηση έργων φωτισμού

INTERNATIONAL KEY ACCOUNT MANAGER HOSPITALITY EU

Verena Rumpf

Verena Rumpf is responsible for managing the Project Sales & Vertical business for Hospitality in the EU and is your key account for every lighting project topic in this application area.

Μοιραστείτε τη σελίδα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης