Επαγγελματικο

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΧΩΡΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ο ενιαίος φωτισμός των χώρων στάθμευσης αυτοκινήτων δίνει στους χρήστες την αίσθηση προσωπικής ασφάλειας από την αρχή - τόσο κατά την άφιξη όσο και κατά την αναχώρηση. Ο φωτισμός των σκιερών περιοχών βοηθά επίσης στον προσανατολισμό και συμβάλλει στην αποφυγή ατυχημάτων.

Η LEDVANCE προσφέρει μια ποικιλία από ειδικές εφαρμογές - λύσεις, καθώς και μέγιστη απόδοση για τις εταιρείες και τους χειριστές των χώρων στάθμευσης αυτοκινήτων και των υπόγειων γκαράζ: τα συστήματα διαχείρισης φωτός που ελέγχονται από αισθητήρα εξασφαλίζουν τυπικό φωτισμό σύμφωνα με τις εξωτερικές συνθήκες, όπως για παράδειγμα την ώρα της ημέρας ή τον καιρό. Ο έλεγχος των ζωνών επιτρέπει περαιτέρω μείωση του λειτουργικού κόστους με βάση την παρουσία και τον έλεγχο κίνησης.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ

Καθοδήγηση, προφύλαξη, ασφάλεια
 

  • Ο κατευθυνόμενος φωτισμός βοηθά στον προσανατολισμό
  • Ο φωτισμός αποκαλύπτει επικίνδυνα σημεία, μειώνει τα ατυχήματα
  • Έγκαιρη ταυτοποίηση ατόμων, οχημάτων, ορίων και εμποδίων

 

Ασφάλεια κυκλοφορίας
 

  • Βελτιωμένος προσανατολισμός
  • Ευκολότερος προσδιορισμός των επικίνδυνων σημείων, άλλων οχημάτων, ατόμων, ορίων και εμποδίων
  • Μείωση του κινδύνου ατυχημάτων

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΕΡΓΑ

Η βελτίωση της ασφάλειας στους χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων και τα υπόγεια γκαράζ και η μείωση του κόστους της ενέργειας και της συντήρησης αποτελούν βασικά ζητήματα όταν γίνεται λόγος για βελτιστοποίηση του φωτισμού.

Επικοινωνία Ενημερωθείτε για την υλοποίηση έργων φωτισμού

KEY ACCOUNT MANAGER FACILITY MANAGEMENT GERMANY

Michael Stats

Michael Stats is responsible for managing the Project Sales & Vertical Facility Management business in Germany and is your key account for every lighting project topic in this application area.

Μοιραστείτε τη σελίδα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης