Επαγγελματικο

PERFORMANCE CLASS

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ

Performance Class

Με τη νέα γενιά ταινιών LED Performance Class της LEDVANCE, έχετε την ιδανική λύση για επαγγελματικές εφαρμογές εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.
Επειδή διαθέτουν εξαιρετική χρωματική απόδοση και συνέπεια χρώματος, μεγάλη ποικιλία θερμοκρασιών χρώματος, φωτεινές ροές και είδη προστασίας, διάρκεια ζωής έως και 50.000 ώρες και εγγύηση 5 ετών.

Η ΣΕΙΡΑ PERFORMANCE CLASS ΜΕΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με τις ταινίες LED Performance Class της LEDVANCE. Μικρές αποστάσεις μεταξύ των LED (144 LED/m), σε συνδυασμό με ρεύμα ελεγχόμενο από IC, παρέχουν μια πολύ ομοιογενή απόδοση φωτός σε όλο το μήκος της ταινίας. Ο συνδυασμός υψηλής απόδοσης και χαμηλού κόστους συντήρησης υπόσχεται μεγάλες πιθανές εξοικονομήσεις. Και χάρη στην προκαλωδίωση και στις δύο πλευρές και στη καλή σύλληψη του σχεδιασμού του συστήματος με τους οδηγούς καθώς και εκτεταμένα αξεσουάρ, όπως προφίλ, φις και καλύμματα, η εγκατάσταση είναι επίσης γρήγορη και απλή.
Η Performance Class είναι επομένως η ιδανική επιλογή για επαγγελματικές εμπορικές εφαρμογές από γραφεία μέχρι φιλοξενία, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Ambient lighting

Οι ταινίες LED Performance Class της LEDVANCE δίνουν τη δυνατότητα για ασύγκριτα κομψό και αποτελεσματικό φωτισμό. Ο τονισμών των περιγραμμάτων των χώρων με ταινίες φωτισμού IP66 σε θερμό λευκό είναι μόνο ένα από τα πολλά παραδείγματα. Σε συνδυασμό με προφίλ αντιστοίχισης, οι ταινίες LED Performance Class της LEDVANCE που προστατεύονται στα 2.700 K, 600 lm/m και IP66 είναι ιδανικές για ατμοσφαιρικό φωτισμό εξωτερικών χώρων.

ΚΡΥΦΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Cove lighting

Το φως ως πηγή ιδεών. Αυτός ο χώρος μέσα στο χώρο χρησιμοποιείται ως δεξαμενή σκέψης, με τον έμμεσο ουδέτερο κρυφό λευκό φωτισμό, αρκετά φωτεινό για να λειτουργήσει ως γενικός φωτισμός. Ταυτόχρονα, είναι διακοσμητικός και εμπνευσμένος. Όλα είναι δυνατά με τις ταινίες LED Performance Class της LEDVANCE με 4.000 K, 1.000 lm m και IP00. Τα προφίλ εξοικονόμησης χώρου και τα διάχυτα καλύμματα εξοπλισμένα με τις κατάλληλες ταινίες LED δημιουργούν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα εργασίας.

ΓΕΝΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ

General lighting

Οι ταινίες LED Performance Class φαίνονται υπέροχες ακόμη και ως γενικός φωτισμός σε μεγάλα γραφεία ανοιχτού τύπου. Παρέχουν φως υψηλής έντασης, υπογραμμίζοντας τα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά των τοίχων και των οροφών, ιδανικά με ένα ζωντανό λευκό φως. Αλλά δεν σταματάμε εδώ. Οι ταινίες LED Performance Class της LEDVANCE με 6.500 K, 2.000 lm/m και IP00 είναι κατάλληλες για τον αποτελεσματικό φωτισμό των χώρων εργασίας και μπορούν να συμβάλουν στην καλή διάθεση των εργαζομένων.

COB LED STRIPS PERFORMANCE CLASS

LEDVANCE COB LED Strips

Εντυπωσιακά ομοιόμορφη. Οι ταινίες LEDVANCE COB LED είναι η νέα λύση για μοντέρνα, αποκλειστικά σχέδια φωτισμού. Χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία COB, η λωρίδα μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλο αριθμό τσιπ LED. Σε συνδυασμό με ένα συνεχές στρώμα φωσφόρου, οι λωρίδες COB LED παράγουν μια ομοιόμορφα φωτεινή γραμμή φωτός. Δεν υπάρχουν διακριτές κουκκίδες φωτός που είναι χαρακτηριστικές των συμβατικών λωρίδων LED. Με την εξαιρετική χρωματική τους απόδοση, είναι ιδανικά για τον κλάδο της φιλοξενίας και του λιανικού εμπορίου. Άλλα ισχυρά πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν μεγάλο εύρος θερμοκρασιών χρώματος, δυνατότητα μείωσης του φωτισμού, ευελιξία, δυνατότητα κοπής της μονάδας και απλή εγκατάσταση χάρη στα ενσωματωμένα καλώδια και στα δύο άκρα και στη σύνδεση χωρίς εργαλεία.

Μοιραστείτε τη σελίδα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης