Επαγγελματικο

DIALUX ΚΑΙ RELUX

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

Η LEDVANCE υποστηρίζει τα προγράμματα DIALux και RELUX, τις κορυφαίες εφαρμογές λογισμικού παγκοσμίως για τον επαγγελματικό σχεδιασμό φωτισμού. Βρείτε εδώ τις πιο πρόσφατες πληροφορίες και τα στοιχεία λήψης των δύο λογισμικών.

LEDVANCE ONLINE PLUGIN ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ DIALUX

Τα προγράμματα DIALux προσφέρουν τη δυνατότητα καθορισμού της πηγής φωτός στο εσωτερικό ενός φωτιστικού, καλύπτοντας τις απαιτήσεις των έργων φωτισμού.

Για να εγκαταστήσετε το plug-in στον υπολογιστή σας, κάντε λήψη του αρχείου .zip, αποσυμπιέστε το και εκτελέστε το αρχείο .exe που περιλαμβάνει.

Το plug-in λαμπτήρων του DIALux προσφέρει λειτουργία ενημέρωσης: Αν κάνετε κλικ στο κουμπί "Ενημέρωση", το πρόγραμμα θα αναζητήσει δεδομένα για νέα προϊόντα και θα ενημερώσει αυτόματα τη βάση δεδομένων σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ DIAL

Η DIAL ανέπτυξε το DIALux, το κορυφαίο λογισμικό στον κόσμο για το σχεδιασμό, τον υπολογισμό και την οπτικοποίηση εσωτερικού και εξωτερικού φωτισμού. Το εργαλείο σχεδιασμού φωτός έχει μια κοινότητα περισσότερων από 700.000 χρηστών και είναι διαθέσιμο σε 25 γλώσσες. Όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές φωτιστικών προσφέρουν ψηφιακά δεδομένα προϊόντων για σκοπούς προγραμματισμού στο DIALux. Το λογισμικό καθιστά τον επαγγελματικό σχεδιασμό φωτισμού ευκολότερο και προσβάσιμο σε όλους. Ως πλατφόρμα και εργαλείο, συνδέει σχεδιαστές και κατασκευαστές σε όλο τον κόσμο.

Όλα τα προϊόντα φωτιστικών LEDVANCE είναι επίσης διαθέσιμα στο LUMsearch, ένα άλλο εργαλείο DIAL για επαγγελματίες. Η LUMsearch βοηθά τους σχεδιαστές και τους σχεδιαστές να αναζητήσουν και να επιλέξουν προϊόντα, με την ιδέα ότι το να διαβάζετε καταλόγους σε χαρτί και να επισκέπτεστε αμέτρητους ιστότοπους είναι πλέον ξεπερασμένες δραστηριότητες. Τα προϊόντα περιγράφονται λεπτομερώς και οι χρήστες μπορούν να συμπεριλάβουν άμεσα προϊόντα από συνεργάτες DIALux όπως το LEDVANCE στο εργαλείο σχεδιασμού DIALux και να έρθουν σε επαφή με τους παραγωγούς τους.

Μοιραστείτε τη σελίδα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης